≫ 

Radoš Joksimović preživeo upucavanje 2016. godine. Večeras je MMA borac ubijen u sličnoj sačekuši samo nedelju dana nakon što je proslavio rođendan

Da li su u pitanju stari "dugovi" ili se u međuvremenu bokser zamerio još nekom?

  • 9

Radoš Joksimović (27),bivši MMA borac, ubijen je večeras ispred restorana Neptun.

Žestoki momak iz Kragujevca, 2016. godine  preživeo je sačekušu, ali večeras je podlegao povredama nakon sličnog scenarija.

Ubijen Radoš Joksimović u Kragujevcu: Napadač pucao poznatom MMA borcu u grudi nasred restorana

Ime mu je stiglo do najpoznatijih sportskih portala, ali crna hronika na kraju obeležila je ime talentovanog atlete. Pridružio se spisku fajtera koji su umešani u kriminalne krugove.

Dva od pet ispaljenih metaka koji su pre dve godine pogodili aktivnog sportistu u noge, nisu ga ubili, ali su ga prinudno penzionisali. Lekari su se borili za njegov život, operisan je više puta, a zadobio je teške povrede kostiju zbog čega je morao da se odrekne profesionalne karijere borca.

Napadač je kasnije i uhapšen, njegov tada dvadesetdvogodišnji sugrađanin J. M.  krio se kod prijatelja, nakon čega se sam predao policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, povod za tadašnji obračun su "zamršeni odnosi" između dve grupe momaka sa "Sunčevog brega" i sa "Pivare".

Foto: Facebook/Rados Joksimovic

Svetski portali posvećeni mešovitim borilačkim veštinama ovako su ga opsivali:

"Mladi Srbin postao je fan MMA istog trenutka kada je počeo da posećuje turnire u svojoj zemlji. Počeo je sa karateom i kasnije prešao na kikboks, i konačno na rvanje. Nije mu bilo lako da, s obzirom na to da na njegovim počecima nije bilo mnogo teretana u kojim je mogao da trenira, ali je voleo svaki minut i ništa ne bi menjao u svojoj karijeri."

Maradona preživeo atentat: Probudio se iz kome posle sačekuše u kojoj je izrešetan sa sedam hitaca

U njegovoj poslednjoj statistici na portalu "sherdog.com" objavljeno je da je pravi gorostas, dvometraš težak više od 100 kila, ostvario dve pobede u profesionalnoj karijeri i jednom izgubio.

U Kragujevcu važio je za "žestokog" momka, koji je radio kao obezbeđenje u kafićima u centru grada.

Uz pokušaj likvidacije na javnom mestu i vreme je bilo vrlo slično. Prvi hici ispaljeni su na njega u avgustu 2016. godine.

Nedelju dana nakon proslave 27. rođendana, 11. septembra, ubijen je sa dva hica u grudi. Zasad nije poznato ko je napadač i da li je u pitanju metak koji je "lutao" dve godine, odnosno da li je isti povod i davni neraščišćeni računi.

EKSTREMNO UZNEMIRUJUĆI VIDEO Ubistvo uzbekistanskog MMA borca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žao mi je

    18. septembar 2018 | 23:52

    Kako deca umeju da unište život svojim roditeljima, ne razmišljajući realno.

  • Ateista

    18. septembar 2018 | 23:42

    Ipak bio je čovek. SAUČEŠĆE PORODICI.

  • Relja

    19. septembar 2018 | 05:44

    Ko se mača lati,od mača i gine.E brate mili tek si počeo da živiš.saučešće poridici,a tebi laka crna zemlja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA