Video hapšenja napadača iz Žarkova: Pištolj bacio u kontejner, uhvaćen je nedaleko od restorana (FOTO) (VIDEO)

Pištolj je pronađen u Vodovodskoj ulici kod broja 67, u jednom od kontejnera

  • 2

U žarkovačkom restoranu "Nova Talija" došlo je do obračuna vatrenim oružjem dvojice muškaraca, danas posle 16 sati. Učesnici pucnjave su sedeli u restoranu i razgovarali, pri izlasku, došlo je do svađe i u jednom trenutku potegnut je pištolj. Policija je ubrzo uhapsila D. R. (56) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. U toku je uviđaj.

Sedeli su u restoranu, na izlasku je počela svađa i jedan je potegao pištolj: Prvi detalji pucnjave u Žarkovu (FOTO I VIDEO SA LICA MESTA)

Kako je saopštio MUP, sumnja se da je on danas oko 16 sati, u bašti jednog ugostiteljskog objekta u Spasovdanskoj ulici, iz vatrenog oružja ranio 41-godišnjeg muškarca, koji je prevezen u Urgentni centar.

Policija je osumnjičenog, koji je pobegao sa lica mesta, uhapsila ubrzo nakon izvršenja krivičnog dela, a pronađen je i pištolj kojim je, najverovatnije, ranio oštećenog i koji je bacio u jedan kontejner prilikom bekstva. Pištolj je pronađen u Vodovodskoj ulici kod broja 67, u jednom od kontejnera. U pitanju je adresa relativno blizu restorana, pa se pretpostavlja da je napadač bežao ka Železniku. Policija ga je gonila u tri automobila, presrela i uhapsila.

Pretpostavlja se da je napadač bežao ka Železniku, pa se otarasio pištolja u obližnjem kontejneru, Foto: Telegraf

Osumnjičenom D. R. biće određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu, piše u saopštenju.

Muškarac koji je nosio pištolj i pokušao da ga se otarasi bacanjem u kontejner izjasnio se da je oružje u posedu njegovog oca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • WILSON

    25. septembar 2018 | 18:05

    Pod hitno uvesti smrtnu kaznu,ko god puca na javnim mjestima u nekog...

  • Ekica

    25. septembar 2018 | 18:09

    Ovde pokažete..kola policiju...i to..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA