Određen pritvor osumnjičenom za ranjavanje muškarca u Žarkovu

Pritvor određen jer je postojala mogućnost da će osumnjičeni ponovo počiniti isto delo

  • 0

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana bivšem direktoru Zavoda za vaspitanje dece i omladine Beograd Draganu Roloviću koji se tereti da je u utorak hicem iz pištolja ranio u stomak Vladimira Kopeckog (41) u restoranu "Nova talija" u Žarkovu.

Pucač iz Žarkova je bivši direktor Zavoda za vaspitanje dece: Dodeljena mu je i nagrada "Čovek godine", a danas je upucao Vladimira usred restorana

Portparol suda Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak odredio pritvor osumnjičenom zbog postojanja osobitih okolnosti da bi mogao da utiče na svedoke i da u kratkom roku ponovi krivično delo.

Do ove pucnjave, prema pisanju medija, došlo je u utorak oko 16 sati dok su Kopecki i Rolović sedeli zajedno za stolom u bašti ovog ugostiteljskog objekta, a potom se posvađali.

Policija je ubrzo uhapsila Rolovića, a pronašla je i pištolj kojim je pucao pa bacio u kontejner prilikom pokušaja da pobegne.

Na teret mu se stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA