Udes kod Niša: Poreznik udario u vozilo sa tri policajca, jedan od njih je povređen (FOTO)

U niškoj Hitnoj pomoći saopšteno je da su jednog policajca prevezli do Urgentnog centra sa lakim povredama, te da su dvojica njegovih kolega pregledani na licu mesta, ali kod njih nije bilo znakova povređivanja

  • 1

Jedan policajac lakše je povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas oko 13.10 sati na ulazu u niško selo Donji Matejevac.

Kako saznajemo, do nezgode je došlo kada je "fiat punto" beogradskih tablica, inače vlasništvo Poreske uprave, kojim je upravljao S.B. (57) krećući se iz pravca Niša, udarilo u policijsko vozilo koje mu je dolazilo u susret.

Mesto nesreće; Foto: Telegraf

Prema prvim informacijama, nesreću je izazvao službenik Poreske uprave prešavši na suprotnu kolovoznu traku.

Vozač policijskog vozila je na sreću blagovremeno reagovao i u nameri da izbegne auto koji je išao pravo na njega, skrenuo desno. I pored tog manevra nije uspeo da potpuno izbegne udarac pa je oštećena leva strana policijskog vozila.

- Zahvaljujući tome nije bilo težih posledica za trojicu policijskih službenika koji su bili u vozilu – kažu naši sagovornici iz istrage.

Oštećeno vozilo policije; Foto: Telegraf

U niškoj Hitnoj pomoći saopšteno je da su jednog policajca prevezli do Urgentnog centra sa lakim povredama, te da su dvojica njegovih kolega pregledani na licu mesta, ali kod njih nije bilo znakova povređivanja.

Policija je obavila uviđaj, sprovedeno je i alkotestiranje poreskog službenika, ali za sada nema informacija da li je test bio pozitivan. Tokom uviđaja, saobraćaj nije obustavljan a vozila su naizmenično propuštali saobraćajni policajci.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA