≫ 

Zastrašujući video iz Beton hale: Noćni provod se pretvorio u horor, devojke vrište posle tutnjave huligana koji su demolirali lokal

U Beton halu je sinoć upalo između deset i 15 muškaraca

  • 25

Na društvenim mrežama pojavio se video napada koji se dogodio sinoć u Beton haliNa snimku se čuju prestrašeni glasovi ljudi koji u panici pokušavaju da izađu iz lokala i da se spasu podivljale grupe muškaraca. Povodom nasilja, iz Ministarstva unutrašnjih poslova su rekli za agenciju Beta da se radilo o tuči dve grupe mladića, a kako se nezvanično saznaje jedna osoba je teže povređena.

Video-snimak pokazuje uznemirene goste Beton hale koji su se našli u veoma ozbiljnoj situaciji. Šokirani time šta se desilo, uplašeni gosti su bili dezorijentisani i u prvi mah nisu znali kako da reaguju.

Na video-snimku se čuju glasovi devojaka koje pokušavaju da pobegnu. Jedna od njih, u strašnoj situaciji, viče i traži svoju drugaricu. U trenutku kad joj je bezbednost ugrožena, nesebična mlada osoba nije mislila samo na sebe.

Grupa huligana uletela sa palicama u Beton halu: Pretukli obezbeđenje, pa goste i demolirali klub

Sinoć je u Beton halu upalo između deset i 15 muškaraca koji su sa sobom poneli palice. Oni su potpuno uništili lokal u kome se u tom trenutku nalazilo od 15o do 200 ljudi. Neki od gostiju su pokušavali da pobegnu, drugi su se krili pod stolovima kako bi se zaštitili od napada.

Prilikom napada je bilo i povređenih ljudi.

- Bacali su sve sa stolova, lomili sve što im je palo pod ruku... Goste koji nisu uspeli da se sklone udarali su palicama... Krvi je bilo na sve strane. Sve se odigralo munjevito: uleteli su, napravili haos za dva minuta i pobegli - ispričao je jedan od očevidaca.

Očevici su naveli i da je u klubu nastupao Bojan Marović, ali da je on prošao bez ozleda.

Ko su napadači i šta su motivi upada i demoliranja kluba za sada se samo nagađa.

VIDEO: Tuča u Železniku: Pobili se šofer autobusa i putnik

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA