≫ 

Navijači Zvezde i Zemuna se potukli pre utakmice, četvorka kolima bežala od policije kroz park pun dece (FOTO)

Prilikom pokušaja bekstva, zakucali se "audijem" u drvo

  • 8

Tuča navijača i filmska potera kolima, okončana hapšenjem u Ulici Marije Bursać u Zemunu, bili su uvertira u utakmicu Zemun - Crvena zvezda u 11. kolu Superlige.

Naime, oko podneva se u Gornjoj Varoši dogodio sukob suparničkih navijačkih tabora.

U Beogradu osvanula "Ulica narodnog heroja Stojanke Coke Stojanović", penzionerke koja je ubila investitora: Ko je dodelio babi ovo "priznanje"? (FOTO)

Polciija ga stigla u parku Foto: Telegraf

Policija je pokušala da spreči tuču, kada je jedan od navijača seo u "audi" u pokušaju da pobegne sa lica mesta. S njim u kolima su bila još trojica muškaraca.

Prošao je kroz nekoliko crvenih svetala na semaforima, rizikujući da izazove saobraćajnu nezgodu, a kako javljaju čitaoci Telegrafa, automobilom je uleteo u parkić između zgrada, koji je po lepom danu bio prepun dece. Tragedija je, srećom, izbegnuta.

Upravo u parku ga je sačekala policija, te je ubrzo priveden.

Uviđaj je potrajao Foto: Telegraf

Ipak, uviđaj je potrajao, te su se Zemunci koji nisu videli poteru uplašeno pitali zbog čega policija ordinira njihovim krajem više od dva sata.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

VIDEO: GOL!!! Zemun šokirao Zvezdu na počečtku utakmice

VIDEO: Zvezda posle promašenog penala ali i preokreta pobedila Zemun

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    7. oktobar 2018 | 15:03

    Tad sam naisao tog trenutka kad je bila potera i jos cetvoricu su savatali🚔 kod tosinog bunara kod one sporske hale ubili su baju u njima!tek to da ste videli ,to i u filmu niste mogli videti kako je sve to izgledalo!

  • Igi

    7. oktobar 2018 | 22:12

    Jaoj gde ovom dekici sjebase ovaj crveni auto ahahhahah Dobice srcku Kako je tu usleo da uleti sa kolima moron cccc Hapsi tuci zandarmerijo odakle mu audi aaaa a navijac jaoooj srbijoooooo

  • Putin

    8. oktobar 2018 | 08:19

    Ma sta ih hapsite oteras ih na poljanu ili u sumu kao u Rusiji pa nek se poubijaju,nego mi kao poreski obaveznici da ih hranimo,da oni omaraju dok mi rmbacimo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA