≫ 

Apelacioni sud poništio optužnicu protiv Zorana Marjanovića za ubistvo pevačice Jelene

Apelacioni sud u Beogradu je još u julu ukinuo pritvor Zoranu Marjanoviću

  • 17
Zoran Marjanović Foto: Telegraf

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je rešenje o potvrđivanju optužnice protiv Zorana Marjanovića kojom se tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine i naložio Višem sudu ponovno odlučivanje.

Objavljeni novi podaci o ubistvu pevačice u Borči: Šta je izjavila kuma Vera i da li se to poklapa sa kretanjem Zoranovog sina

To znači da nije ukinuta optužnica tužilaštva protiv Marjanovića već rešenje suda kojim je ona potvrđena.

Usvajanjem žalbi branilaca Zorana Marjanovića, Apelacioni sud u Beogradu je ukinuo rešenje o potvrđivanju optužnice od 3. avgusta i predmet uputio prvostepenom sudu na ponovno odlučivanje, precizirala je za Tanjug portparol suda Mirjana Piljić.

- Po oceni Apleacionog suda prvostepeno rešenje je doneto uz bitne povrede odredbi krivičnog postupka, jer su razlozi o činjenicama koje su predmet dokazivanja potpuno nejasne i u znatnoj meri protirečne zbog čega se činjenični I pravni zaključci prvostepenog suda za sada ne mogu ispitati, pa se ukidanje pokazalo kao nužno - navela je Piljić.

Marjanović je optužen za svirepo ubistvo suruge Jelene 2. aprila 2016. godine i tereti se za krivično delo teško ubistvo.

Njemu je Apelacioni sud u Beogradu u junu ukinuo pritvor u kojem je bio devet meseci, pošto je uhapšen tek u septembru prošle godine.

VIDEO: Zoran Marjanović napušta Centralni zatvor

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zeljanaaa

    8. oktobar 2018 | 16:12

    samo setaj slobodno, mozes izbeci sve kazne i sudove ali Boziji nećeš!

  • Y

    8. oktobar 2018 | 18:27

    A ko drugi je ubio jecu slucajni prolaznik ubili je u kuci I odneli na nasipu sve izrezirano menjali plocice u kuci ko to radi posle ubistva samo ubice bog ce te kazniti sad ili malo kasnije zivi bili pa videli

  • @

    8. oktobar 2018 | 18:07

    Hej moja Jeco niko nije kriv ,a tebe nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA