Težak udes na Ibarskoj magistrali: Muškarac (31) poginuo na mestu, lekari mogli samo da konstatuju smrt

Hitna pomoć obavila je 108 intervencija, od kojih je 18 bilo na javnom mestu

  • 4
Hitna pomoć Foto-ilustracija: Telegraf

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali poginuo je muškarac (31), rečeno je jutros agenciji Beta u beogradskoj službi Hitne pomoći. Nesreća se dogodila u 21.30, a lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Sandra je imala udes pre šest meseci i pozvala osiguranje da pokrije troškove: Ni danas ništa nije gotovo, a nema pravo čak ni auto da popravi

Devojčica (15) povređena je na Keju oslobođenja kod okretnice autobusa oko 19 sati i zbrinuta je u Dečijoj klinici Tiršova, dok je u nesreći koja se dogodila oko 23 sata u Batajnici povređen muškarac (40).

U nesreći koja se dogodila u 4 sata jutros na uglu Višnjičke ulice povređene su dve žene (25, 53) i muškarac (23), a svi su zbrinuti u Urgentnom centru.

Hitna pomoć obavila je 108 intervencija, od kojih je 18 bilo na javnom mestu.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    9. oktobar 2018 | 08:36

    Ja vozim 30 godina,bio sam mlad i lud kao i cela moja generacija 90-tih kada je u Srbiji bio divlji zapad bez zakona i kontrole gde u saobracaju nije postojao pojam sigurnosni pojas,radar ili nesto sto ne moze da se zavrsi bekstvom od policije ili sa 10 maraka ako bas mora.Svo to ludilo povezano jos sa krsevima od kola i 1001 put losijim putevima je bilo nesto najfinije i kulturnije naspram danasnjih ali bukvalno debila za volanom koji verujem ne umeju da idu ni pesaka a kamoli da voze.Idiotizam i ne znanje,nevidjeno losi rezoni,bahatost u smislu gluposti,telefoni,sminka i prepadnutost od saobracaja kod pojedinaca coveka dovodi do ludila i nervnog sloma kada se nadje medju njima!Nikad losije obuceni vozaci,nikada vise zena koje voze i kojima cu priznati sve sto postoji od toga da su jace,sposobnije da trebaju deca da nose njihovo prezime ama sve samo ne i da su stvorene za voznjuu i saobracaj.Nemojte samo zapocinjati sa pricom kako znate jednu koja vozi bolje od svih muskaraca koje vi znate...ja takvu nisam nikada video a ne da je znam.Malo ljudi danas gine na srpskim putevima koliko je lose stanje u saobracaju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA