Snimak sačekuše za vlasnika Energoprojekta: Šestorica krupnih momaka uhvatili Bojovića, vukli ga, pa mu oduzeli pištolj (VIDEO)

Sve se odigralo u utorak oko 22 sata, a sačekušu su zabeležile i sigurnosne kamere s okolnih objekata

  • 5

Mafijaška sačekuša ispred poznatog beogradskog restorana na Dedinju, samo pukom srećom, završila se bez žrtava. Naime, Dobrosav Bojović, većinski vlasnik kompanije "Energoprojekt", i Aleksandar Milović (43), koji se predstavlja kao biznismen iz Crne Gore, sastali su se na dogovorenom mestu, jer je Milović Bojoviću dugovao novac.

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, sve se odigralo u utorak oko 22 sata, a sačekušu su zabeležile i sigurnosne kamere s okolnih objekata.

- Na video-zapisu se vidi kako Bojović, koji je došao ispred restorana na poziv Milovića, izlazi iz automobila. Njih dvojica pričaju, da bi im iznenada prišla šestorica krupnijih mladića, inače iz Milovićeve pratnje. Neki od njih uhvatili su Bojovića za leđa i vukli ga - priča sagovornik.

Kako dodaje, nasilnici potom razoružavaju Bojovića.

- Na snimku se vidi kako vlasniku "Energoprojekta" uzimaju pištolj za koji inače ima dozvolu. On potom kreće ka svom automobilu i odlazi, a nasilnici ga prijavljuju za pretnje i njegovo oružje odnose u policiju - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Inače, Dobrosav Bojović je postao većinski vlasnik "Energoprojekta", s udelom od 52 odsto, u julu prošle godine, kada je dao ponudu za preuzimanje. Država je u toj kompaniji zadržala 33,58 odsto akcija.

(Telegraf.rs/ Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vule

    12. oktobar 2018 | 15:43

    Drzavo reaguj. Hocu da zivim u mirnoj I bezbednoj Srbiji. Ne trazim mnogo.

  • Н. С.

    12. oktobar 2018 | 18:06

    Е, благо нама, кад назови бизнисмени на разговоре иду са пиштољима. Можда зато што је и тај новац што имају, стечен помоћу пиштоља?.Значи дате речи, уговори, потписи, одлазе у заборав.

  • Qwer

    12. oktobar 2018 | 16:15

    E zato ne daj pare ni bratu rođenom. Bagra, uzeo pare pa još hoce da biju čoveka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA