≫ 

Otac i sin iz Niške Banje komšiji upali u kuću, pa mu polomili vilicu jer je puštao preglasnu muziku

Muškarci su se najpre posvađali sa komšijom, optužujući ga da ne mogu da spavaju zbog njegove muzike

  • 27
Tuča, maltretiranje, doktor Foto: Shutterstock

Protiv dvojice muškaraca, oca i sina iz Niške Banje podnete su krivične i prekršajne prijave jer su svom komšiji polomili vilicu i to u vreme kada je na snazi bila zabrana kretanja.

Kako saznajemo, njih dvojica su 19. aprila oko 23.30 sati, upali u kuću žrtve, revoltirani što je, kako su smatrali, preglasno puštao muziku.

- Najpre su se sa njim posvađali, optužujući ga da ne mogu da spavaju zbog njegove muzike, a zatim je došlo do tuče u kojoj je mladić izvukao deblji kraj jer su mu nasilnici slomili vilicu. On je zbrinut u niškoj bolnici a protiv njegovih napadača su podnete prijave - navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Dok se epilog krivičnih prijava još čeka, Prekršajni sud je rekao svoje i ocu i sinu zbog kršenja policijskog časa, izrekao novčane kazne od po 25.000 dinara.

Video: Užas nad užasima: Nasmrt pretukli čoveka na Badnje veče zbog jedne novčanice

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JO

    28. april 2020 | 13:39

    Sad nek pušta glasno muziku.

  • BralE

    28. april 2020 | 13:44

    Podrzavam! Imam i ja od skora jednog sličnog u komšiluku, što ne zna normalno ni muziku slušati, a ni pričati! Kod njega je konstantno buka! Ja sam već par puta bio u iskušenju da „porazgovaram“ sa njim, ali me je zena odgovorila! Takvi pajseri kao on, ne slušaju muziku zbog sebe, nego da bi drugi čuli! Inače bi stavili slušalice, kao svi normalni ljudi!

  • @ Kiki

    28. april 2020 | 13:28

    Ruke im se pozlatile. Bio energijom lečili bolesnika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA