≫ 

Šutanovac u Ripnju: Beograd mora da se decentralizuje (FOTO)

- Naš plan je da opštine budu nezavisne od gradske vlasti, kako bi građani koji daju novac za gradski budžet imali korist od njega - rekao je Šutanovac

  • 38

Kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac razgovarao je danas sa građanima u Ripnju i tom prilikom ocenio da je potrebno da se Beograd decentralizuje, kako bi meštani ovog podavalskog, ali i drugih naselja sami odlučivali o tome kako se troši njihov novac.

Foto: Tanjug/DS

On je rekao da će koalicija "Da oslobodimo Beograd - DS, SDS, Nova, ZEP Zeleni“, čiji je kandidat, insistirati na potpunoj decentralizaciji prestonice, jer smatra da građani treba da odlučuju o upravljanju gradskim budžetom, jer ga oni i pune.

Foto: Tanjug/DS

- Naš plan je da opštine budu nezavisne od gradske vlasti, kako bi građani koji daju novac za gradski budžet imali korist od njega - rekao je Šutanovac.

Foto: Tanjug/DS

Šutanovac je ocenio da su meštani Ripnja s pravom ljuti na aktuelnu vlast, jer, kako je rekao, dok smanjuje plate i penzije, a povećava sve poreze, ni na koji način ne pomaže da se u ovom voždovačkom naselju bolje živi.

Foto: Tanjug/DS

On je obećao da će omogućiti da mesne zajednice odlučuju na koji način će se ulagati novac građana, a ne da se troši, kako je rekao, na besmislene projekte u centru grada, kao što su skupe jelke ili "pevajuće fontane“.

Daljinac

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srki

    4. februar 2018 | 15:50

    Dok ste bili na vlasti druge priče ste pričali

  • malagenija

    4. februar 2018 | 17:03

    Upravo je DS i centralizovao vlast u Beogradu...zaboravio si Dragane?

  • Kristina

    4. februar 2018 | 13:12

    Sve sto ds danas prica da ce uraditi imali su priliku da urade dok su bili na vlast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA