GIK proglasila listu Pokreta obnove Kraljevine Srbije

Kako se navodi u saopštenju, GIK nije odmah potvrdila listu jer je Markovićevo uverenje o državljanstvu bilo starije od šest meseci, ali je taj problem u međuvremenu otklonjen

  • 1

Gradska izborna komisija u Beogradu proglasila je danas Listu "Predrag Marković - Pokret obnove Kraljevine Srbije", koja će biti pod brojem 14 na lokalnim izborima u srpskoj prestonici.

Gradska izborna komisija utvrdila biračka mesta u Beogradu

- Lista POKS je proglašena i zvanično i Beograđani će tako, na lokalnim izborima, moći posle 73 godine da glasaju za listu koja u svom nazivu ima Kraljevinu Srbiju - navodi se u saopštenju Pokreta na čijem je čelu Predrag Marković koji je i nosilac liste.

Kako se navodi u saopštenju, GIK nije odmah potvrdila listu jer je Markovićevo uverenje o državljanstvu bilo starije od šest meseci, ali je taj problem u međuvremenu otklonjen.

Kako ističu u pokretu Srbija će ponovo biti poštovana u celom svetu i podržavana od najmoćnijih saveznika tog vremena - SAD, Rusije, Francuske i Velike Britanije - onda kada se vrati svojim korenima - a to je kada je bila kraljevina - izjavio je narodni poslanik i predsednik POKS-a Žika Gojković.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA