Šešelj: Srbija pomaže, ali ne može trajno da primi migrante

Radikali su istakli da imaju jasan stav po pitanju migranata u Srbiji

  • 4

Nosilac liste Srpske radikalne stranke za beogradske izbore prof. dr Vojislav Šešelj i kandidat za gradonačelnika Milan Damjanović, posetili su danas opštinu Obrenovac koju je posle nedavne vodene stihije, zadesila i "poplava" migranata.

Šešeljeva najteža kampanja: Lider radikala nikad krupniji! Pitali smo ga kako se nosi sa kilogramima (FOTO)

Radikali su istakli da imaju jasan stav po pitanju migranata u Srbiji.

- Mi smo svesni svih problema sa kojima se suočava Obrenovac. Još se osećaju posledice poplave. Obrenovac je imao pored te svoje muke dosta problema i sa tim migrantima. Vi znate, od prvog dana da je stav Srpske radikalne stranke bio da Srbija može te unesrećene ljude usput da nahrani, da im pomogne, ali ne može da ih primi. Ne može trajno da ih primi i nema gde da ih naseli - rekao je Šešelj.

Foto: Promo

- Lepo je hvaliti se u svetu - učinili smo to i to, ali isti taj svet koji je izazvao rat u Avganistanu, Iraku u Siriji, on treba svoja leđa da podmetne. Ima ogromne potencijale, a ne jedna siromašna Srbija - kazao je lider radikala.

On je izrazio uverenje da će građani na predstojećim izborima dati poverenje vrednim i sposobnim kadrovima Srpske radikalne stranke.

Mi se nadamo, braćo i sestre, rekao je Šešelj, da ćemo zahvaljujući poverenju građana uspeti da probijemo cenzus na ovim izborima, da ćemo formirati ozbiljnu, jaku odborničku grupu, a onda će se stvoriti uslovi i za naše učešće u beogradskoj vlasti.

- Mi smo stranka koja ima sposobne kadrove, ozbiljne ljude, mi smo stranka disciplinovanih i marljivih ljudi, mi smo stranka ljudi koji izgaraju na svom poslu - naglasio je Šešelj u Obrenovcu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дућа

    8. februar 2018 | 12:55

    Сваког госта три дана доста.Наравно да их треба нахранити и напојити и онда уз песму Продужи даље пожелети им срећан пут.А влада Србије глумата ту неко гостипримство а наши грађани једва састављају крај са крајем..Имамо наших људи сасвим довољно који су социјално угрожени а држава их уопште не спомиње и свакако им мање помаже него мигрантима. Срамота.

  • mihailovic

    8. februar 2018 | 13:09

    U vreme Envera Hodze,albanskog diktatora Srbija primi albanske migrante nekontrolisano i danas imamo otetu juznu Srbiju Kosovo i Metohiju

  • Wolf

    8. februar 2018 | 22:45

    Voja za Pesednika Države podhitno !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA