RAT RADULOVIĆA I ŠAPIĆA: Gori tviter od prozivki i pretnji (FOTO)

Već danima traje žestoka prozivki lidera DJB i kandidata za gradonačelnika Beograda na tviteru

  • 3

Lider Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović već danima na tviteru optužuje aktuelnog predsednika Opštine Novi Beograd i kandidata za gradonačelnika Aleksandra Šapića za zloupotrebe javnih resursa tokom obavljanja funkcije. Ni Šapić nije ostao dužan, već je poručio Raduloviću da će ga tužiti.

Pokreti Dveri i Dosta je bilo krenuli u kampanju sa Savskog pristaništa (FOTO)

- Zamislite da ste predsednik neke opštine koja je osnivač humanitarne organizacije i da skupštinsku većinu čine vaša rodbina i prijatelji uz pomoć, recimo, Šešeljevog sina. I da onda predložite Skupštini da je pokloni vama. Da li je ovo zloupotreba? - napisao je Radulović u "novoj turi" optužbi na Tviteru.

Zatim je nastavio u istom smeru:

- Zamislite da ste predsednik neke opštine koja je vlasnik bazena. I da onda sve najbolje termine na tom bazenu date sportskim klubovima u kojima ste vlasnik, suvlasnik ili burazer neke vrste. Da li je to zloupotreba javnih ovlašćenja i javnog resursa?

- Zamislite onda da uz pomoć odbornika, svoje rodbine, prijatelja i Šešeljevog sina i toku onih termina na bazenu koje niko neće organizujete „besplatnu“ školu plivanja koju plaća istim tim vašim klubovima opština iz svog budžeta. Da li je to zloupotreba?

- Zamislite da ste predsednik opštine koja ima mnogo osnovnih škola s različitim potrebama za koje praktično ne odvojite ni pare. A novac, 10 puta više, odvojite za „besplatne“ izlete koje plaćate svojim burazerskim firmama. Da li je to zloupotreba?

Na ove optužbe Šapić je takođe reagovao na Tviteru.

- Vidim da, otkad me javno blati i napada, Saša Radulović konačno dobija medijsku pažnju za kojom odavno žudi. Za sve rečeno pozivam ga da podnese krivične prijave, dostavi dokaze i, kako kaže, „strpa me u zatvor“. U međuvremenu, dok sam još na slobodi, dobiće tužbe za laž i klevetu - napisao je Šapić na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter.

Printskrin: Tviter@AcaSapic

- Od svih lopova, prevaranata, kriminalaca, političara, tajkuna, direktora, upravnika, lažova, manipulanata... koji nam u Srbiji decenjiama kreiraju živote, bivši ministar i lider Pokreta DJB, Saša Radulović, spremio baš mene da hapsi. Junački nema šta, a i zanimljivo!? Videćemo - dodao je Šapić.

Printskrin: Tviter@AcaSapic

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rata

    8. februar 2018 | 17:59

    Ma isti ste , isti... isti... isti......

  • 🐰Zec🐰

    8. februar 2018 | 18:41

    Radula su tukli radnici u šećerani Dimitrije Tucović kad je bio stečajni upravnik.

  • Bob

    8. februar 2018 | 18:52

    Neznam gospodine Sapicu zasto si se bacio na politiku tvoje je mesto u sportu nezahvalan je to posao?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA