Damjanović: Kažete šta je prioritet, mi to stručno rešimo

SRS: Rešavaćemo probleme onako kako se to radilo kad je predsednik Opštine Zemun bio Vojislav Šešelj

  • 1

Kandidat za gradonačelnika Beograda Miljan Damjanović i visoki funkcioneri Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović i Dubravko Bojić obišli su Opštinu Palilula.

Priređena svečana večera za Vučića i delegaciju (FOTO)

- Nama jeste cilj da preuzmemo vlast u Gradu Beogradu, da budemo vlast, ne zbog vlasti nego da bismo konačno mogli da rešavamo probleme naših sugrađana, naših prijatelja, komšija, kao i svih poljoprivrednih proizvođača. Razumem sve vaše probleme i svestan sam da ne možemo sve odjednom da rešimo - rekao je Damjanović.

Prema njegovim rečima, radikali će rešavati probleme na najbolji provereni način - onako kako su radili kad je predsednik Opštine Zemun bio Vojislav Šešelj.

- To znači: vi procenite i odlučite šta je vaš prioritet, pa uz pomoć našeg stručnog kadra odmah rešavamo. To je bio princip našeg predsednika stranke, i to cela Srbija pamti. Primao je građane i iza ponoći i u najkraćem roku je rešavano sve što je moglo da se reši - istakao je Damjanović.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vulinov tetak!

    13. februar 2018 | 10:22

    Joj nemoj molim te da nam vi resavate probleme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA