Balint Pastor svim srcem: Podržavamo listu SNS jer i članovi SVM vole Beograd

Lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" je najbolja i na njoj se nalaze kredibilni ljudi, rekao je lider SVM

  • 0

Lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" je najbolja i na njoj se nalaze kredibilni ljudi, izjavio je danas član predsedništva Saveza vojvođanskih Mađara Balint Pastor.

Foto: Tanjug/Zoran Zestic

Na pitanje zbog čega je SVM podržao listu SNS u Beogradu, Pastor je odgovorio: - Zato što i članovi SVM-a vole Beograd. On je novinarima kazao da u Beogradu živi 5.000 ljudi koji se izjašnjavaju kao pripadnici mađarske nacionalne manjine i da beogradski odbor SVM funkcioniše šest godina.

Foto: Tanjug/Zoran Zestic

- Imamo određene zamisli i ideje i želimo da ih ostvarimo. Vrlo brzo smo rešili da budemo deo ove liste, a večeras smo želeli da članove upoznamo sa planovima i sa onim što je učinjeno poslednjih nekoliko godina - rekao je Pastor, koji je i narodni poslanik, je naveo da SVM želi da neguje dobru saradnju sa SNS i u Pokrajini i na republičkom nivou u svim vojvođanskim lokalnim samoupravama, ali i da tu saradnju produbi u Beogradu.

Foto: Tanjug/Zoran Zestic

Predsednik beogradskog odbora SVM Nebojša Marjanović, koji je inače na listi "Aleksandar Vucić - Zato što volimo Beograd", rekao je da će nastaviti da se bavi jačanjem srpsko-mađarskog prijateljstva, ali i stvarima koje su bitne za sve građane Beograda.

Foto: Tanjug/Zoran Zestic

- Imamo u vidu restauraciju Gardoš kule u Zemunu i to je samo jedan od projekata - rekao je Marjanović i izrazio nadu da će lista broj jedan dobiti dovoljno glasova da sama formira vlast.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA