Đilas u Kaluđerici: Neophodno da svi građani Beograda imaju iste uslove za život

Đilas je garantovao ponovno uvođenje godišnje pomoći u iznosu od 20.000 dinara penzionerima kojima su protivzakonito smanjene penzije

  • 9

Kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Đilas i nosilac liste "Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju!" izjavio je danas u Kaluđerici da je neophodno da svi građani glavnog grada imaju iste bazične uslove za život kao što su asfaltirani putevi, vodovod, škole, obdaništa i domovi zdravlja.

Foto: Izborni štab Grupe građana Dragan Đilas

On je predložio da se uvedu kružne linije minibusa kroz Kaluđericu s obzirom na udaljenost pojedinih delova od stanica gradskog prevoza, podsećajući da su takve linije u vreme njegovog mandata već uvedene u pojedinim beogradskim naseljima, prenosi se u saopštenju.

- Predložio sam aktuelnoj vlasti u Beogradu da pokažu slike onoga što su uradili u Kaluđerici. Moje četiri slike Kaluđerice su: škola, obdanište, Dom zdravlja koje smo napravili i ulice koje smo asfaltirali. Evo, neka oni pokažu ako imaju sliku jedne jedine stvari koju su uradili u Kaluđerici za prethodne četiri godine - rekao je Đilas.

Foto: Izborni štab Grupe građana Dragan Đilas

Penzioneri iz Kaluđerice sa kojima je razgovarao kazali su da su izgubili svaku nadu, jer aktuelna vlast ne pokazuje nikakvo interesovanje za njihov status.

Đilas je garantovao ponovno uvođenje godišnje pomoći u iznosu od 20.000 dinara penzionerima kojima su protivzakonito smanjene penzije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA