≫ 

Otkrivamo tajnu Šešeljevog nosa: Crven, zelen, beo (FOTO)

Lider radikala nam je otkrio kakvom tretmanu je bio podvrgnut i zašto

  • 19

Od povratka iz Haga, deo srpske javnosti intrigira zdravstveno stanje predsednika SRS Vojislava Šešelja. U tom smislu, posebnu pažnju je privukao njegov nos, tačnije njegova veličina i boja. Tragom informacije, koju smo dobili da je nedavno bio podvrgnut medicinskom tretmanu, pitali smo ga u kakvom je zdravstvenom stanju i zašto mu je nos bio zelen.

Šešeljeva najteža kampanja: Lider radikala nikad krupniji! Pitali smo ga kako se nosi sa kilogramima (FOTO)

Uzimajući u obzir pređašnje zdravstveno stanje Vojislava Šešelja, odnosno da je bolovao od raka na debelom crevu i metastaza na jetri, od kojih se, kako je ranije saopštio, izlečio uz pomoć zdrave ishrane i dve hemioterapije, pitali smo ga kako se oseća, s obzirom na to da je nedavno bio na tretmanu laserima, posle čega mu je nos doslovce pozeleneo.

- Imao sam rozaceu. Zbog jakog vetra ili prejakog sunca, gornji sloj kože ne stigne da otpadne, pa sam imao tretman laserom. Sada se vidi da je mnogo bolje - rekao je za Telegraf.rs, Šešelj.

On nas je podsetio da mu je nos pre bio dosta crven, a da je sada u mnogo boljem stanju.

- To je jedan tretman da se skine gornji sloj izumrele kože i da se osveži koža. To je bilo potrebno da uradim, da mi nos ne bi bio crven, da ljudi ne pomisle da sam alkoholičar - napomenuo je lider radikala.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Inače, u stručnoj literaturi, rozacea je hronična zapaljenska dermatoza koja zahvata kožu lica odraslih osoba.

Ukoliko imate epizode crvenila kože lica koje traje godinama i vremenom crvenilo postaje trajno i uzrokuje proširenje krvnih sudova i pojavu kapilara onda ste kandidat za tretman.

Većini pacijenata koža se posle 24 sata u potpunosti smiri te mogu nastaviti sa svojim normalnim aktivnostima.

Šešelj je inače veoma aktivan u kampanji za izbore u Beogradu i kaže da je potpuno motivisan i posvećen stranačkim aktivnostima, kako bi radikali ostvarili što bolji rezultat.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мићко

    15. februar 2018 | 17:00

    Живео нам војводо!

  • 🐰Zec🐰

    15. februar 2018 | 17:46

    Puno laže pa mu raste nos ko pinokiju.

  • Lazar. Mड़ञणम

    15. februar 2018 | 19:28

    Zar je nekog briga i za njega i njegov nos ima ovaj narod mnogo vecih problema da sastavi kraj sa krajem u velikoj meri zahvaljujuci i njemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA