Prokić: Infrastruktura u zaostatku za razvojem grada (FOTO)

Prokić je podsetio da je maksima te stranke na izborima "Za čist Beograd"

  • 1

Kandidat liste „Dr. Muamer Zukorlić - Stranka pravde i pomirenja", Nenad Prokić, izjavio je,u okviru kampanje za beogradske izbore, da dok nije bio izgrađen most Gazela 1970. godine na Zelenom vencu su se ukrštali putevi iz Hamburga za Teheran.

SPP posvećuje posebnu pažnju najslabijima

- Možda zvuči neverovatno, ali tako je. Frekvencija teretnog saobraćaja pokazuje koliko je infrastruktura u zaostatku za razvojem grada - rekao je Prokić i dodao da je nedostatak zaobilaznice veliki problem Beograda.

Foto: Tanjug/Stranka pravde i pomirenja/Edin Demic

Prokić je podsetio da je maksima te stranke na izborima "Za čist Beograd" i istakao da je Zeleni venac pravo mesto na kojem možemo da kažemo koliko se malo vodi računa o čistoći u gradu.

Svi koji idu sa Novog Beograda u stari deo grada i vraćaju se, prolaze ovuda, kaže Prokić.

Foto: Tanjug/Stranka pravde i pomirenja/Edin Demic

Osim garaže i pijace koje su valjano izgrađene i rekonstruisane, sve ostalo je ruina, prljavština i sramota Beograda, smatra on.

- Nadamo se da ćemo našom kampanjom uspeti da skrenemo pažnju da na tri minuta od Terazija postoji nešto što ne služi na čast gradskim vlastima. Ne samo ovima nego i svima koji su ikad bili zaduženi za to da urede ovaj deo grada - rekao je Prokić.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA