NOVA RUNDA! Radulović VS Šapić: Ko je pobegao sa TV duela?

Tužilaštvo i policija imaju sve dokaze i videćemo šta će uraditi po tom pitanju, kazao je lider DJB

  • 11
Radulovic Sapic Foto: Milena Đorđević, Marko Todorović

Lider Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović izjavio je danas da očekuje da će tužilaštvo reagovati na krivične prijave koje je podneo protiv kandidata za gradonačelnika i predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića.

Haos u opoziciji! Radulović podneo novu prijavu: Šapić organizovao kriminalnu grupu da me napadne

On je istakao da je lično podneo još jednu, posebnu krivičnu prijavu zato što ga je u nedelju uveče, kako navodi, "par siledžija sačekalo ispred ulaza" i "pokušalo da ga uplaše".

- Ne želim da diskutujem o tome, Tužilaštvo i policija imaju sve dokaze i videćemo šta će uraditi po tom pitanju - kazao je Radulović.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Na konferenciji za novinare u parlamentu Radulović je, odgovarajući na pitanje o prijavama koje je podneo protiv Šapića, rekao da D JB ne podnosi olako krivične prijave i da su oni, kako kaže, još od 2016. godine obaveštavali "šta radi Sapić na Novom Beogradu"

- Govorili smo o tome kako izvlači novac preko svojih privatnih plivačkih klubova, kako je ceo bazen podredio sebi, kako izvlači novac preko besplatnih programa… Mi očekujemo da će Tužilaštvo da reaguje, dali smo dokaze - rekao je Radulović.

Govoreći o TV duelu na Balkan info kanalu, na koji nije otišao, Radulović kaže da je insistirao da se on radi uživo, da je D JB ponudio opremu za to, jer u tom slučaju "ne može da se glumata", i optužio Šapića za performans.

Naime, Šapić je na tviteru retvitovao Balkan info, gde kažu da se na snimanju u zakazano vreme pojavio samo Šapić, te da ta emisija nikada nije išla uživo.

Foto: Milena Đorđević

Šapić je, inače, na tviteru postavio sliku koja pokazuje da je on na taj duel došao i napisao:

"- Ja sam budala, ne Radulović i DJB. Dve i po godine me pljuju i vređaju, a sad pred izbore su uspeli i da me izvozaju kao poslednje magare i na kraju odustanu.

Radulović kaže da je emisija trebalo da ide uživo,

- Oko 17 časova su odbili, a zašto su oko 22 časa napravili pefromans, to nije pitanje za mene. Mislim da je ovo pokušaj Šapića da izbegne TV duel uživo. Glavna svrha tog tvita je da kaže da više neće da razgovara o tom intervjuu, čitava predstava je napravljena da bi pokušao to da izbegne - prokomentarisao je Radulović Šapićev tvit.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA