Zavetnici: Prioritet podsticanje rađanja u Beogradu

Milica Đurđević Stamenkovski kazala je da će ta izborna lista na izborima 4. marta ostvariti iznenađujuće rezultate

  • 3

Prva na izbornoj listi "Beograd ima snage - Zavetnici" Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas da u Beogradu najvažniji prioriteti treba da budu pružanje podrške porodicama i podsticanje nataliteta kroz različite mere.

Ona je kazala da Beograd mora podržati porodice sa troje i više dece i da se više gradski budžet ne sme puniti uzimanjem od najugroženijih.

- Problem je paradigma rušenja vrednosti, zasnivanja porodice i rađanja - kazala je ona i dodala da predloženi slogani za podsticaj rađanja ne vređaju nijednu ženu koja hoće da zasnuje porodicu.

Ona je između ostalog kazala da komunalna policija mora biti u službi građana i da građani moraju povratiti poverenje u komunalnu policiju. Milica Đurđević Stamenkovski kazala je da će ta izborna lista na izborima 4. marta ostvariti iznenađujuće rezultate.

- Živa reč je naš model, svakog dana idemo i razgovaramo sa narodom - kazala je ona.

Daljinac

(Telegraf.rs/ Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sun

    21. februar 2018 | 11:19

    Svi vi samo idete i razgovarate sa narodom.. A sta je ko uradio za taj narod, koji placa sve i svasta, pitaj Boga!!!!!

  • Lule

    21. februar 2018 | 11:18

    Do god je zena ta koja, radi, radja, kuva, pere, seta decu, pazi decu, a otac ko kolac bice sve manje dece. Treba prevaspitati oceve, pa ce onda da bude i radjanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA