Savez invalida rada podržava listu "Aleksandar Vučić"

Iz Saveza podsećaju da je aktuelna vlast u Beogradu samo prošle godine napravila više od 100 rampi za osobe sa invaliditetom

  • 47

Srpska napredna stranka učinila je mnogo na olakšavanju života osoba sa invaliditetom u Beogradu i celoj Srbiji, zbog čega je Savez invalida rada Srbije pozvao članove da na izborima u nedelju podrže listu "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd“.

Stefanović: Vučić dokazao da mu je prioritet briga o ljudima (VIDEO)

Predsednik Saveza sa oko 400.000 članova, Božidar Cekić podsetio je da je aktuelna vlast u Beogradu samo prošle godine napravila više od 100 rampi za osobe sa invaliditetom, što je značajno olakšalo njihovo kretanje i pristup mnogim institucijama.

POSAO ZA OSOBE SA INVALIDITETOM

- Zahvaljujući brojnim podsticajima od strane države poslodavci su počeli da zapošljavaju osobe sa invaliditetom i mnogi su uspeli da pronađu posao. Takođe, doneti su brojni zakoni koji se tiču našeg položaja u društvu i zato naš Savez daje podršku listi ''Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!'' koja jedina ima puno razumevanje za probleme osoba sa invaliditetom i već godinama radi na njihovom rešavanju - istakao je Cekić u saopštenju.

- Odgovornim poslovanjem dugovi su smanjeni za 700 miliona evra, imamo nove domove zdravlja i vrtiće, do prigradskih naselja konačno stiže vodovodna i kanalizaciona mreža. Najstariji Beograđani imaju punu pažnju i podršku trenutnog rukovodstva grada, a kako bismo mogli da nastavimo sa unapređenjem položaja osoba sa invaliditetom, ali i svih drugih građana Beograda, važno je da glasamo za listu "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!", jer to je glas za sigurnu budućnost svih nas - smatra Cekić.

Foto: Telegraf

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fica

    28. februar 2018 | 17:51

    Puna podrska naprednjacima na Beogradskim izborima.

  • mila

    28. februar 2018 | 18:00

    Naprednjaci su radili,i pokazali trud i volju da pomognu,niko nema vecupodrsku od naprednjaka!

  • minja

    28. februar 2018 | 18:00

    SVI KOJI PREPOZNAJU POLITIKU SNS GLASACE ZA NJIH.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA