Dan sa gradonačelnikom: Kako izgleda upravljati višemilionskim gradom? (VIDEO)

Mali je već u 7.30 sati imao sastanak sa predstavnicima kompanije iz Londona

  • 0

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali svoje radne dane ispunjava brigom o Beogradu i njegovim građanima. Koliko stvari se dnevno uradi u gradu, kako bi prestonica bila što bolja i uređenija, videćete i vi kroz jedan dan sa gradonačelnikom.

SVI GRADONAČELNICI BEOGRADA: Dug je put od sina Vase Čarapića do Siniše Malog! Koliko ih je bilo i kog po redu biramo 4. marta (FOTO)

Ekipa "Beograd živi" provela je dan sa gradonačelnikom Sinišom Malim. Dan im je počeo u 7 ujutro, a Mali je već u 7.30 sati imao sastanak sa predstavnicima kompanije iz Londona. A onda kao na traci... Susret sa građankom, koja ga je u hodu upoznala sa svojim problemima, pa sa građanima Bežanije, dogovor o gradnji Doma zdravlja u Borči (čekaju ga stanovnici ovog naselja već 40 godina!), obilazak radova u jednom od beogradskih parkića...

- Najteži deo ovog posla je kad ne mogu da da provedem vreme sa svojom decom koje bih inače proveo - kaže Mali.

NIŠTA OD GLAMURA, GRADONAČELNIK JEO U KOLIMA

Obrok u automobilu ("svako ko misli da je fensi biti gradonačelnik neka vidi ovo", komentarisao je Mali u automobilu), pa novi sastanak, obilazak Sajma... Naravno, nije Siniša Mali ni prvi, ni poslednji gradonačelnik Beograda koji svoj dan počinje u ranu zoru, a završava u kasne sate.

- Ja sam 1996. godine otišao u Ameriku. Dobio sam stipendiju. Ja koji sam ovde bio najbolji tamo sam shvatio da sam daleko od toga. Zato deci stalno govorim da stalno moraju da investiraju u sebe, da čitaju, da šire svaki dan svoja znanja - rekao je gradonačelnik.

U 18.40 rastanak ekipe "Beograd živi" i gradonačelnika, koji nije završio radni dan. Otišao je na razgovor sa građanima Palilule.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA