BEOGRAD BIRA: Uživo izborni dan i noć odluke na portalu TELEGRAF.RS (VIDEO)

U nedelju, 4. marta, uživo iz našeg studija i izbornih štabova pratite noć odluke, i prvi saznajte ko će biti na čelu Beograda u naredne četiri godine

  • 0

Najbrže rastući portal u regionu, Telegraf.rs, pripremio je specijal za izbore u Beograd. Tokom izbornog dana, od otvaranja birališta već u 7 sati, bićete u prilici da pročitate i vidite najvažnije vesti i informacije sa biračkih mesta, GIK-a i Centra za praćenje izbora i izbornih procedura. Uveče, uživo iz našeg studija i izbornih štabova, pratite noć odluke, i prvi saznajte ko će biti na čelu Beograda u naredne četiri godine.

Beograđani u nedelju glasaju na 1.185 biračkih mesta

U nedelju 4. marta, na jednom mestu pročitajte vesti i pogledajte ekskluzivne fotografije i snimke sa biračkih mesta - na portalu Telegraf.rs.

U noći odluke budite uz reportere i kamere našeg portala i pratite zbivanja u izbornih štabovima lista koje učestvuju na izborima u Beogradu.

Osim reporterskih uključenja uživo, program će se odvijati iz novog, najmodernijeg internet studija u regionu.

Analize, procene i očekivanja komentarisaće naši gosti: Nikola Lazić, programski direktor Centra za praćenje izbora, Dragana Krunić, urednica Centra za istraživanje korupcije, Branko Rosić, pisac i novinar “Nedeljnika”, Vladimir Marinković, potpredsednik Skupštine Srbije i Ivan Bauer, narodni poslanik.

Foto: Promo, www.mc.rs, Printskrin: RTS, SDPS, Wikipedia/Baja Tandaric

Kako građani prate i reaguju na izbore na društvenim mrežama komentarisaće community manager portala Telegraf.rs Bojan Šoškić.

Voditelj izborne noći je Marko Ivas.

Budite u izbornom danu i noći odluke uz Telegraf.rs.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA