Cukerberg je Vučićev bot?!: Internet se valja od smeha zbog paranoje Radulovićeve poslanice

Stevanovićeva je svoj neobičan stav o umešanosti Fejsbuka u izborni proces u Beogradu objasnila kao "neobičnu zanimljivost s interesantnom vremenskom podudarnošću"

  • 25

Da je Mark Cukerberg kriv za loše izborne rezultate koje je ostvarila lista Dosta je bilo - Dveri na beogradskim izborima, na Tviteru je nedvosmisleno ukazala poslanica i članica stranke DJB Ana Stevanović.

ZBOG IZBORNOG DEBAKLA! Rukovodstvo DJB podnelo ostavku

- Samo jedan dan nakon BG izbora, Facebook je ukinuo "News Feed" za Srbiju i vratio sve kao što je bio ranije. Najveći broj apstinenata je na FB-u, a mesecima pre izbora do njih nisu stizali politički postovi ovim putem. I posle mi paranoični... - napisla je ona svoje viđenje stvarnosti na svom Tviter profilu.

Stevanovićeva je svoj neobičan stav o umešanosti Fejsbuka u izborni proces u Beogradu objasnila kao "neobičnu zanimljivost s interesantnom vremenskom podudarnošću".

- Ne govorim ovde o nama. Najviše apstinenata je na FB, a onakva izmena je onemogućavala da bilo koja politička objava ma koje stranke dođe do njih. I vraćeno sve na staro samo dan nakon izbora. Prevelika slučajnost je sve to - nastavila je ona da objašnjava onima koji ne veruju u teorije zavere i koji su njeno mišljenje odmah ismejali.

Ovo su neki od oštrih komentara Tviteraša:

- E, sad je i Zukerberg kriv i u dilu sa Vučićem... koalicija sa fash strankom nije vam oterala ni jednog glasača, ma kakvi. Fb, Vatikan i iluminati...

Da li zaista mislite da bi FB pristao na takve stvari zbog BG izbora? Da li znate koliko je vremena i novca potrebno da se implementira izmena tipa expl.feed na kompleksnom sistemu kao sto je FB?

- Joj, Ana, jako ste paranoični. Da li zaista mislite da je FB i malo briga za BG izbore? Ovo je jako smešno. Bolje obrišite ovo...

Da podsetimo, čuvenu raketicu "explore feed" Fejbuk je kao eksperimet pokrenuo u šest zemalja, u Kamobodži, Šri Lanki, Gvatemali, Slovačkoj, Boliviji i Srbiji.

Inače, u pitanju je bio test, koji je pokrenut u novembru, a u toku ove nedelje je povučen iz opcija.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janko

    7. mart 2018 | 12:48

    Ne znaju više koga da krive, samo da bi sebe oprali.

  • Radašin

    7. mart 2018 | 12:49

    Vidim ja nešto se valja, kad se malo bolje zagleda a ono se internet valja.

  • pera ciganin

    7. mart 2018 | 12:57

    Samo neka se ljute to je njihovo pravo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA