≫ 

Pohotni hrvatski političar se skinuo i pokazao kakvo zmijsko telo ima: Fanovi na Instagramu odlepili (FOTO)

Čini se da  Damir Habijan u Stonu nije samo na kupanju jer je objavio fotografije s treninga, što je naišlo na oduševljenje njegovih fanova na Instagramu

  • 1

Predsednik varaždinskog Gradskog veća HDZ-ovac Damir Habijan letuje u Stonu, a na Instagramu je objavio nekoliko prilično provokativnih fotografija što je u hrvatskim medijima izazvalo lavinu komentara.

Skandal: Poslanik HDZ slikao se sa puškom, prijatelji ga bodre i pozivaju na čišćenje četnika!

Čini se da  Damir u Stonu nije samo na kupanju jer je objavio fotografije s treninga, što je naišlo na oduševljenje njegovih fanova na Instagramu, piše hrvatski portal "100posto".

Ovaj mladi političar u prvi plan dospeo je početkom godine jer ga je Ladislav Ilčić, ekstremni klerik i desničar optužio da "ne živi demohrišćanstvo".

- Kandidat sam moderne evropske stranke desnog centra i zalažem se za sve evropske vrednosti - odgovorio je Habijan tada na Ilčićeve prozivke.

Međutim na nedavno održanim lokalnim izborima Habijan je kao mladi HDZ-ov lav ipak izgubio izbore. Nije se čak ni plasirao u drugi krug, a gradonačelnik Varaždina postao je kontroverzni Ivan Čehok.

Pogledajte fotografije koje je objavio Damir na svom Instagram profilu:

 
Proslava 27.obljetnice osnivanja #hdz #varazdin i #varaždinskažupanija #ukljucivarazdin #kampanjaA post shared by Damir Habijan (@damirhabijan) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA