Pao ringišpil u Hercegovini: Povređeno devetoro, među njima i deca!

- Dve osobe su uhapšene zbog sumnje da su počinile krivično delo izazivanja opšte opasnosti - kazao je portparol MUP-a Zapadnohercegovačke županije Dražan Bošnjak

  • 2

Na lokalitetu Ilijino brdo u Posušju, u zapadnoj Hercegovini, sinoć je nešto pre ponoći pao ringišpil pri čemu je povređeno devet osoba, od kojih dve maloletne, prenosi N1.

Ringišpil uhvatio Elizabetinu kosu i odrao joj pola kože sa glave: Devojčica nije ni slutila da će joj jedna vožnja promeniti život (FOTO) (VIDEO)

- Dve osobe su uhapšene zbog sumnje da su počinile krivično delo izazivanja opšte opasnosti - kazao je portparol MUP-a Zapadnohercegovačke županije Dražan Bošnjak.

Kada je u pitanju težina povreda osoba koje su bile na ringišpilu prilikom pada, Bošnjak je kazao kako se radi o povredama koje nisu opasne po život.

Navodi se da, s obzirom na to da sinoć nije bilo uslova da se obavi uviđaj, on je obavljen jutros, u prisustvu dežurnog županijskog tužioca i Policijske uprave Posušje.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA