≫ 

Obrt na suđenju za krvavo novogodišnje jutro na Ohridu: Srbin koji je ubio Makedonca ne oseća se krivim (FOTO)

Nakon priznanja krivice, srpski državljanin, osuđen za ubistvo mladića u Ohridu, sada se predomislio

  • 10

Srpski državljanin Bojan Ugrenović (30) iz Kraljeva, koji je u decembru prošle godine bio osuđen na 16 godina zatvora zbog ubistva Dimitra Matlioskog (26) iz Ohrida, danas je na ponovljenom suđenju u Osnovnom sudu u Ohridu izjavio da se ne oseća krivim.

Ovo su osumnjičeni Srbi za mučko ubistvo Makedonca u novogodišnjoj noći! (FOTO)

KRVAVO NOVOGODIŠNJE JUTRO: Srbin ubio Makedonca u KAFANSKOJ TUČI na OHRIDU!

Nakon ovoga, sudijka Vesna Kičec je odložila ročište za septembar, kada iskaze treba da daju svedoci ovog krvavog događaja koji se dogodio 1. januara 2016. godine u Ohridu.

Ugrenović je u Ohridu, gde je došao sa dvojicom prijatelja iz Srbije, Mihajlom Pantovićem (26) i G. P. (25), nameravao da dočeka Novu godinu. U novogodišnjoj noći, Bojan je napao Matiloskog ispred kafića hotela "Tabana“, u kom je odseo sa dvojicom prijatelja.

Do sukoba je došlo prvo u lokalu, a kada je izgledalo da se situacija smirila, Bojan je Makedonca presreo na ulici ispred kafića, oborio ga na zemlju udarcima u glavu, a zatim nastavio da ga tuče rukama i nogama dok je ovaj nepomično ležao na zemlji.

Printskin: Youtube/Kanal 5

Matiloski je od teških povreda preminuo u bolnici.

Nakon tuče, Bojan Ugrenović se vratio u hotel, gde su ga dočekala dvojica prijatelja. Da bi prikrili delo, oni su ga najpre smestili u sobu svojih prijateljica u istom objektu, a kasnije su ga, kad su se uverili da je to bezbedno, vratili u njegovu sobu. Policija je u pomenutoj sobi pronašla krvavu odeću ubice.

Printskin: Youtube/Kanal 5

Na prvom ročištu, u decembru prošle godine, Ugrenović je u potpunosti priznao krivicu, izrazio žaljenje i kajanje za počinjeno delo. Uprkos tome, sud ga je osudio na 16 godina zatvora, ali je nakon žalbe, Apelacioni sud iz Bitolja poništio tu presudu i predmet vratio na ponovno suđenje u Osnovni sud u Ohrid.

Printskin: Youtube/Kanal 5

Printskin: Youtube/Kanal 5

Na današnjem suđenju, za razliku od ranije, Ugrenović je izjavio da se ne oseća krivim, nakon čega je ročište odloženo za septembar.

Za dva dana, 27. jula, Bojanu ističe mera protvora, a ukoliko mu ona ne bude bila produžena, biće pušten na slobodu.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA