≫ 

"Sada ću da te zakoljem!": Unuk pokušao da ubije babu, nesrećnu ženu obmotao selotejp trakom!

Ovo mu nije prvi put da napada nesrećnu staricu...

  • 4

Muškarac iz Banjaluke Rade Drljača (22) uhapšen je nakon što je pokušao da ubije svoju baku  Dragicu Klašnju (78), prenose "Nezavisne".

Evo šta Dalmatinci rade pred bankomatom kako bi ga namolili da im da novac (FOTO)

Kako navode, tragediju su sprečile komšije koje su nakon poziva u pomoć dotrčale do kuće i spasle ženu vezanu selotejp trakama po telu.

Napad se dogodio 4. avgusta, a do sada o napadu nije bilo zvaničnih informacija iz Policijske uprave Banjaluka.

- Bilo je veče, negde oko 22.30, kada sam čula da neko kuca na prozor kuće. Pitala sam ko je, a sa druge strane sam prepoznala glas svog unuka Radeta. Pustila sam ga u kuću, ne sluteći da će me te noći moj rođeni unuk pokušati ubiti - otkriva baka Dragica pokazujući podlive po licu i telu, prenosi "Blic".

Rade je u krvavi pir krenuo sa saučesnikom D. P. (poznatom u komšiluku kao Ludi Dragan). Starica priča kako su joj ušli u kuću, isključili fiksni telefon i mirno joj rekli "sada ćemo da te zakoljemo".

- Okrenula sam se prema tom Draganu i rekla mu: “Zar ćeš ti meni da okončaš život, ti kojem sam prošle zime davala da jedeš kada niko drugi nije hteo?!” Dragan je samo klimnuo glavom kao znak potvrde, a zatim mu je moj unuk rekao da pusti vodu. Ni sada ne znam zašto je to tražio, da li da se ne čuje ono što će uslediti ili zbog nečeg drugog, ne znam - prisetila se baka.

Videla je da joj se crno piše pa je počela da doziva komšije iz sveg glasa, a kada su nasilnici primetili da komšije stižu, pobegli su.

Međutim, kako saznaje ovaj portal iz izvora bliskog policiji, oni su i u junu ove godine, takođe, intervenisali u kući iste 78-godišnje žene zbog nasilničkog ponašanja njenog unuka, kada je odbila da je smeste u Sigurnu kuću.

Nakon hapšenja unuka, usledila je akcija hapšenja njegovog saučesnika D. P, zbog čega je deo banjalučkog prigradskog naselja bio u policijskoj blokadi. Obojica su tada odvedeni na kriminalističku obradu u Policijsku upravu Banjaluka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ovog treba odstraniti

    8. avgust 2017 | 08:40

    Pa de ce mu dus na svoju baku da ide monstrum jedan.Meni je moja baka pokojna ostavila stan volim je najvise na svetu.Ovaj je cudoviste treba ga odstraniti iz drustva.

  • Milic

    8. avgust 2017 | 17:01

    Steta mlad a bolestan koji mora u ludaru ili na robiju do kraja zivota opasan za drustvo.

  • Ljilja

    9. avgust 2017 | 12:10

    З То га васпитали мама и тата а он ако изађе из затвора и њих то чека јер како родитељи незнају какав им је син и како поштује баку

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA