"Ajde svi u p. materinu": Potukli se svatovi u Hrvatskoj. Razlog tuče - SRPSKE PEVALJKE

Kako je utvrđeno na sudu, sukob je počeo nakon što je 58-godišnjak polio vodom prijatelja M.B. jer je na ples pozvao njegovu suprugu

  • 17

Zbog masovne tuče za vreme svadbene večere u jednom zadarskom restoranu tokom koje su, osim flaša i pepeljara, letele zubne proteze i stakla iz naočara, na Opštinskom sudu u Zadru na uslovnu kaznu od osam meseci nepravosnažno je osuđen Ž. M. (58), piše Slobodna Dalmacija.

U podne smo se venčali, posle 6 sati sam je nahvatao u kolima s drugom. Uzeo sam sve koverte s parama iz osvete!

Zadranin se teretio za dva krivična dela, a "krvava" večera, koja se završila odlaskom mladenaca i mladoženjinom porukom gostima sa mikrofona "ajte svi u p... materinu", odigrala se oko 1:30 časova ujutru tokom 2013. godine.

Kako je utvrđeno na sudu, sukob je počeo nakon što je 58-godišnjak polio vodom prijatelja M.B. jer je na ples pozvao njegovu suprugu. Kad mu je njegov sin prigovorio, Ž. M. je prema njemu bacio staklenu flašu. No, kako se ovaj izmaknuo, staklena flaša pogodila je u glavu njegovu suprugu A. B. koja je plesala na plesnom podiju.

Žena je zadobila otvorene rane desnog obraza i frakture osmog zuba, no sukob nije stao na tome, pa je Ž.M. nakon toga iz neposredne blizine udario i u nos pepeljarom M.B. koji je zadobio nagnječenja nosa i površinske povrede glave.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Pepeljarom u glavu...

Osuđeni 58-godišnjak na sudu je ispričao da je te večeri mladoženji najpre prigovorio što su se na večeri slušale "pevaljke iz Srbije" jer je on invalid Domovinskog rata, pa mu ta muzika smeta.

Naveo je da flašu nije mogao da baci jer su na njemu bila tri konobara, a tri na M.B, dodavši kako je ovaj njega gušio i tukao šakom, a i on njega "normalno". Njegova gospođa je, kako je rekao, od straha i šoka krenula prema vratima.

- Kada me pogodio pepeljarom izletela mi je proteza, pao sam i uzeo pepeljaru i krenuo sam da ga gađam, ali promašio sam - rekao je 58-godišnjak.

- U tom me trenutku M.B. uhvatio rukama za vrat i počeo da me guši - rekao je na sudu, na što je M.B. objasnio da ga je 58-godišnjak udario tako da mu je izbio jedno staklo iz naočara.

Foto-ilustracija: Profimedia

... a onda i bocom u glavu

- Kad smo se potukli rvali smo se i gurali. Gađao sam ga čašom jer je on bocom gađao mog sina. Nevesta mi je direktno sa svadbe otišla u bolnicu. Imala je posekotinu na desnoj strani lica i zub joj je razbijen - rekao je M.B.

Jedna od gošći na svadbi je dodala kako je zajedno sa suprugom 58-godišnjaka na podu tražila njegovu protezu.

- Čim mu je našla protezu, supruga je uzela torbu, napustila prostor i otišla u predvorje - kazala je.

Drugi svedok je dodao kako se sve dogodilo u tri sekunde oko ponoći kada "mozak baš ne radi", piše Slobodna Dalmacija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    10. avgust 2017 | 11:38

    Upropastiti mladencima svadbu,stvar kulture ako ti ne pase zahvali se,ustani i kreni kuci. Nego popit,pojest za sve pare i napravit cirkus od svatova.Dobro je mladozenja i rekao.

  • Xl

    10. avgust 2017 | 11:34

    Opet srbi krivi????

  • Scipion

    10. avgust 2017 | 11:36

    Баш се питам шта би слушао на свадби ако не српске песме.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA