Besna Hrvatica sekirom najurila Slovence iz apartmana kraj Zadra zbog GLASNE MUZIKE

- Na parkingu su nas dočekala dva meštanina sa velikom sekirom i dvometarskom železnom palicom - svedočio je jedan od napadnutih za Slovenačku TV

  • 9

Letovanje četiri Slovenca u Starigradu u Hrvatskoj moglo je da se završi tragično. Oni su u tom hrvatskom gradu kraj Zadra letovali samo jedan, a onda su dobili otkaz iz apartmana zbog muzike i na kraju su jedva utekli pred sekirama domaćina.

Srpski oficir nudi besplatno letovanje siromašnim porodicama jer zna kako je nemati: Predrag im obezbeđuje smeštaj, hranu i prevoz!

Prema pisanju “Jutarnjeg lista”, gazdarica ih je izbacila iz apartmana odmah pošto joj je zasmetala glasna muzika. Prethodno se obezbedila “zasedom” na parkingu!

Kako su za Slovenačku televiziju ispričali isprepadani momci, žena im je uz najamninu sobe za dan tražila i 25 evra za čišćenje apartmana. Nisu hteli da plate pravdajući se da nisu stigli da ga isprljaju.

- Na parkingu su nas dočekala dva meštanina sa velikom sekirom i dvometarskom železnom palicom. Počeli su da lupaju po autu u koji smo ušli, razbivši staklo na zadnjim vratima i oštetivši karoseriju. Jedan od nas je završio u bolnici - svedočio je jedan od napadnutih za Slovenačku TV.

- Kuća je bila puna gostiju, a oni su doneli zvučnike, upalili muziku, plesali, skakali, vikali. Tako da nisu oni imali probleme s nama, nego mi s njima - izjavila je besna gazdarica za TV Planet.

Kako dalje izveštavaju Slovenci, jedan od “linčovanih” je ispričao kako su im napadači pripretili da se ne vraćaju, inače će na njih nasrnuti 20 ljudi. On je uveren da je gazdarica “naručila” napad.

- Meni se stvarno o tome više ne raspravlja jer tu nema nikakve moje greške, nego njihove. A to njihovo ponašanje kako je bilo... Mogu da se stide i čitava vaša država i njih četvorica - izjavila je vlasnica apartmana za Pop TV

Porparol Zadarske policije Elis Žodan rekao je posle da nikakva dojava protiv Slovenaca nije stigla u Upravu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teslina naslednica

    13. avgust 2017 | 18:46

    E iada bi ljudi mogli da im posalju novac a da uopste ne dolaze bilo bi najbolje, divljaci!

  • Sanja

    13. avgust 2017 | 14:28

    Svaka joj cast muzika se nepusta po sobama

  • Jovan

    13. avgust 2017 | 13:51

    Pa nek i slovenci osete dobrotu hrvata ne samo srbi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA