Nestala devojčica Barbara (13), nema je 5 dana! Roditelji sumnjaju da je oteta, upoznala mladića preko Fejsbuka (FOTO)

Devojčica opisuju kao stidljivu, koja nije nikad nigde izlazila. Dopisivala se neko vrmee sa mladićem kojeg je, kako veruju roditelji, upoznala na Fejsbuku

  • 13

Foto: Facebook/Anton Rii

Devojčici Barbari Vidović (13), izgubio se pre pet dana svaki trag kada je u noći između petka i subote izašla iz porodične kuće u Triblju. Nestala je između ponoći i četiri sata ujutro, a kako je rekao njen zabrinuti otac Anton Vidović, postoji sumnja da je njegova ćerka praktično oteta ispred kuće.

CELA HRVATSKA NA NOGAMA: Nestao mladić (21), policija moli građane za bilo kakve informacije

Za devojčicu duge crne kose, zelenih očiju, nešto višu od proseka za njene godine i srednje građe, otac kaže kako nikada nije bila problematična. Radi se o devojčici koja je stidljiva i nije nikad nigde izlazila, piše novilist.hr.

Zna se ko su

– U 6 sati smo nestanak prijavili crikveničkoj policiji i neverovatno mi je da je ne mogu da je pronađu već četiri dana. Dali smo im sve podatke. Znamo sve. Sumnjamo da je prethodno bila u kontaktu sa tim dečkom koji ima 16 ili 17 godina, verovatno preko Fejsbuka. Pretpostavljamo da su se neko vreme dopisivali. Verovatno su je namamili pa je te noći verovatno sama izašla iz kuće.

Sumnjamo da su tu noć došli po nju i odvezli je, kao i da je negde drže pod prisilom. Sve se zna... Zna se ko su članovi njegove porodice i ogorčeni smo što je policija još uvek nije pronašla. Ona je još dete i ne može odlučivati sama za sebe. Znate i sami šta je devojčica od trinaest godina - kazao je Barbarin otac Anton koji već danima oka nije sklopio.

Foto: nestali.hr

Roditelji potvrdili

– Možda se neko trgne. Policija radi, ali mi nije jasno da je nisu pronašli u Ogulinu. Sumnjamo da se kriju u Ogulinu. Njegovi roditelji su potvrdili kako su naša deca zajedno, ali se vade na to da ne znaju gde su. Da u današnje vreme može nestati dete od 13 godina. Policija je već i razgovarala sa njegovim roditeljima i to u nekoliko navrata. Ovo jednostavno više ne vodi ničemu.

Neka angažuju i specijalce. Već danima ne spavamo. Ne znam da li je gora situacija kad znate sa kim je, a ne možete do nje ili da je nestala - rekao je na kraju Anton Vidović, koji se nada da će se izlaskom u javnost stvari pomeriti sa mrtve tačke i da će njihovo voljeno dete uskoro ponovo biti u porodičnom domu, piše novilist.hr.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mams

    16. avgust 2017 | 15:17

    Zasto uvek frka na roditelje. Oni su samo znali da ima fb. Koliko roditelja ni ne zna. Toliko napada na ocajne roditelje, koji kao vecina uvek rade i vaspitavaju najbolje sto znaju.

  • Majka

    16. avgust 2017 | 14:58

    Znali su da se dopisuje sa mladićem i nisu joj zabranili. Drugo dete sa 13 godina ima već Facebook. Moj sin je 11 i nema ni Face, niti sme da pravi bilo koje profile. Kad igra igrice ima moj nadzor i od malena ga učim da sviju starost i opšte identitet ne sme niko da zna.

  • luna

    16. avgust 2017 | 14:47

    A roditelji znali da se muva sa tim istim na F.B i nista nisu preduzeli. Sta ce detetu veza sa muskarcem u 13 godini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA