Policija napravila foto-robot ubice albanskog kralja prostitucije i droge na Balkanu: Ko mu je pucao u slepoočnicu?

- Za nas je važno da se pronađe mogući počinilac i u razgovoru sa njim da se utvrde pravi razlozi. Sve drugo su spekulacije - istakao je Stefan Dimovski, portparol SUP Ohrid

  • 8
Foto: Profimedia/AFP

Makedonska policija je na bazi opisa svedoka zločina, napravila foto-robot ubice nekrunisanog kralja prostitucije na Balkanu, Dilavera Bojkua – Leku ( 58 ), ali je zločinac i dalje nedostupan za lice pravde.

Sin ubijenog albanskog bosa gledao likvidaciju oca: U bekstvu je zbog drugog ubistva, a kažu da slobodno šeta barovima sa prostitutkama? (VIDEO)

Policija traga za muškarcem starim oko 30 godina, slabo razvijenim, visokim oko 170 centimetara. Prema saznanjima istrage i izjavama svedoka, napadač je na sebi imao tamnu majicu, tamne kratke pantalone, a na nogama tamne sandale. Na glavi je nosio belu letnju kapu, a na očima tamne naočare za sunce.

- Nakon uviđaja utvrđeno je da je na Dilavera Bojkua, koji je sedeo na terasi restorana Akva blu, pucalo nepoznato muško lice. On mu se neprimetno približio i iz neposredne blizine, iz pištolja je ispalio jedan hitac u slepoočnicu Bojkua. Nakon toga, nepoznati počinilac je trčeći napustio restoran bežeći prema ulici Partizanska. U nameri da ga uhvate i zadrže dok ne dođe policija, za njim su potrčale dve osobe, ali su oni odustali od potere jer je nepoznati i na njih ispalio dva metka, i izgubio se u nepoznatom pravcu - izjavio je Stefan Dimovski, portparol SUP Ohrid.

U trenutku napada, Bojku je u restoranu sedeo sa prijateljima.

Policija je do sada na informativni razgovor pozvala više osoba, ali se ne saopštava da li je možda jedan od motiva njegovog ubistva krvna osveta.

Foto: Youtube/Zulu 360, Facebook/Dilaver Bojku Leka, Profimedia/BSIP

- Policijski službenici preduzimaju mere koje treba da utvrde razloge zločina. Za nas je važno da se pronađe mogući počinilac i u razgovoru sa njim da se utvrde pravi razlozi. Sve drugo su spekulacije - dodaje Dimovski.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stanikreni

    16. avgust 2017 | 21:22

    Ziv bio ko god da je.

  • Vare

    16. avgust 2017 | 22:02

    Sta ima da ga traze neka je ubio ovo zlo

  • mali Alek

    16. avgust 2017 | 23:45

    A da li je policija našla ubicu njegovih žrtava, kriminalca koji je prodavao, belo, belo roblje...., ili je dobila novac da zažmuri, kako to već obično biva....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA