Marija (13) je otišla u nepoznatom pravcu pre tri dana: Još jedan slučaj misterioznog nestanka devojčice (FOTO)

Nestanak su isti dan prijavili roditelji nakon što se iza ponoći udaljila u nepoznatom pravcu iz apartmana

  • 1

Pre tri dana nestala je 13-godišnja devojčica Marija Marinela Grgić.

Pronađena nestala Barbara: Još uvek se ne zna da li je otišla sama od kuće ili je bila oteta

Devojčica se udaljila s adrese Dračevice 72 u Tučepima, u Hrvatskoj. Devojčica je inače rođena u Sisku, a živi u Nemačkoj.

Nestanak su isti dan prijavili roditelji nakon što se iza ponoći udaljila u nepoznatom pravcu iz apartmana u Tučepima, na adresi Dračevice.

Marija Marinela Grgić visoka je 157 centimetara, jače je razvijena, ima kestenjastu ravnu kosu i svetloplave upale oči i ovalno lice. Dobro govori hrvatski i nemački. U trenutku nestanka bila je obučena u belu kratku majicu, roze kratke pantalone i crne patike.

U slučaju da posedujete informacije o ovoj osobi, možete obavestiti najbližu policijsku stanicu ili nazvati broj policije. Takođe, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Foto: nestali.hr

Ovaj slučaj nestale devojčice dolazi nakon što je nestala još jedna 13-godišnjakinja, Barbara Vidović, koja je u međuvremenu pronađena. Njen otac Anton Vidović juče je objavio da je Barbara, koja je nestala pred kućom u Triblju kraj Crikvenice, pronađena, pet dana nakon nestanka, a to je potvrdila i policija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA