≫ 

Crni oblaci i nad Srbijom, sa Zapada stiže jako nevreme: U Zagrebu poplavljene ulice, temperatura pala za nekoliko stepeni (VIDEO)

Ovo zahlađenje trebalo bi tek za kratko da osveži grad, jer se već od utorka opet očekuju temperature do 30 stepeni Celzijusa

  • 2

Pad temperature koji je prognoziran za naredne dane stigao je prvo u Hrvatsku, gde je danas popodne pala jaka kiša, praćena grmljavinom.

Snimao je olujno nevreme, munje i gromove, a onda je NEŠTO PUKLO i zabeležio je najjeziviji trenutak u svom životu (VIDEO)

Međutim, ovo zahlađenje trebalo bi tek za kratko da osveži grad, jer se već od utorka opet očekuju temperature do 30 stepeni Celzijusa.

Nešto posle 16 sati zatvorilo se nebo nad Zagrebom. Počela je da pada jaka kiša praćena grmljavinom. Zbog velike količine oborina, neke su ulice, poplavile, a naročito nadvožnjaci.

U nekim delovima grada pada i jaka kiša.

VREME U SRBIJI

U ponedeljak pre podne na severu i zapadu naoblačenje koje će se do kraja dana i tokom noći proširiti na celu zemlju uslovljavajući pad temperature, mestimicno kišu ili pljuskove sa grmljavinom.

U utorak svežije, promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom češćim u zapadnim i južnim predelima. 

Pogledajte video nevremena u Zagrebu:

(Telegraf.rs/24sata,hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA