Najtužnija potraga je u toku: Dečak (2) izgubio slušni aparat na šetalištu u Buljaricama, roditelji nude 1.000 evra pronalazaču

Mališan je trenutno bez aparata koji mu omogućava da čuje, a roditelji su veoma očajni jer dečak već ima probleme jer ga ne nosi danima

  • 10

Cela Crna Gora, a posebno Buljarice digli su se na noge kada je na lokalnoj Fejsbuk stranici " Podgorički vremeplov" objavljena informacija da je dvogodišnjem dečaku potrebna pomoć.

Nova, važna promena u porodilištima mogla bi da zauvek spase bebe od gubitka sluha!

ZA DOBRO JUTRO: Ljubav ovog tate prema svojoj devojčici je BESKONAČNO VELIKA, a videćete i zašto (FOTO)

Naime na toj stranici objavljena je informacija da je dečak na šetalištu u Buljaricama izgubio slušni aparat bez koga ne može da čuje.

Administatori stranice objavili su informaciju da su roditelji veoma očajni jer dečak već ima probleme jer ga ne nosi danima. Zbog toga je ponuđena nagrada od 1.000 evra onom ko pronađe aparat.

Takođe u  komentarima posta je naglašeno da onaj ko pronađe ili je pronašao ovaj slušni aparat, a ima nečasne namere da ga možda proda jer je skup, a da na to i ne pomišlja jer je nestali aparat kompatibilan sa ovim dečakom, jer dete drugi deo implata ima ugrađen u glavu, tako da je taj deo aparata koji je nestao sasvim beskoristan, a dečaku je veoma potreban.

U slučaju da neko od čitalaca koji se nalazi u Buljaricama i na šetalištu pronađe slušni aparat neka se javi ovoj stranici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neobičan ja

    17. septembar 2017 | 15:45

    Ko god da nadje ne vjerujem da će uzeti te pare!To bi bila velika sramota i grehota!Nemoj samo neko da pomisli da su mozda roditelji dovoljno bogati da im ti hiljadu eura ne znači mnogo!Pa i da su milioneri ovo se ne kasira!U boga ne vjerujem,ali u dobre ljude vjerujem svim srcem!

  • Javor

    17. septembar 2017 | 15:41

    Ja bi tog ko je nasao aparat a nece da vrati oterao na dozivotnu bez trunke savesti.

  • Soki

    17. septembar 2017 | 15:09

    Mukica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA