Vatrena crnka Saška koja je snimala sveštenika tokom seksa i ucenjivala ga, poznata je političarka i prvakinja u karateu (FOTO)

U Modriču su uhapšene tri osobe i pritvorene zbog sumnje da su snimcima seksa ucenjivale katoličkog sveštenika, od kojeg su uspele da izvuku velike svote novca u zamenu za neobjavljivanje eksplicitnih snimaka

  • 29
Saška Kovačević Foto: Facebook/Saška Kovačević

Devojka Saška Kovačević (22), koja je uhapšena zbog sumnje da je učestvovala u iznudi katoličkog sveštenika u Modriči i na taj način zaradila 127.000 evra, članica je Demokratskog narodnog saveza i bivši kandidat za odbornika na prošlogodišnjim lokalnim izborima.

Porno skandal u Bosni: Saška napadala sveštenika, pa mu namestila devojku za seks. Snimila ga i ucenila za 127.000 evra!

U Modriču su uhapšene tri osobe i pritvorene zbog sumnje da su snimcima seksa ucenjivale katoličkog sveštenika, od kojeg su uspele da izvuku velike svote novca u zamenu za neobjavljivanje eksplicitnih snimaka.

Foto: Facebook/Saška Kovačević

Pored Saške, slobode su lišeni Aleksandar Vasiljević i Milo Joksimović, piše "Klix".

Kovačevićeva je na izborima 2016. godine bila kandidatkinja DNS-a za odbornika u Skupštini opštine Modriča. Pored činjenice da je Saška Kovačević jedno od najpoznatijih lica DNS-a u Modriči, sportskoj javnosti u BiH, prvenstveno u manjem bh. entitetu, poznata je i kao prvakinja u karateu, na državnom, lokalnom i evropskom nivou.

Foto: Facebook/Saška Kovačević

DNS u Parlamentu BiH ima dva poslanika, jednog u Domu naroda i jednog u Zastupničkom domu. U Republici Srpskoj deli vlast sa SNSD-om i osigurao je tri ministra u entitetskoj vladi.

Pogledajte još Saškinih fotografija:

Foto: Facebook/Saška Kovačević
Foto: Facebook/Saška Kovačević
Foto: Facebook/Saška Kovačević

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    22. septembar 2017 | 14:02

    Nije manji entitet,nego Republika Srpska ;-) Ne citam valjda Dnevni Avaz pa da nas tako zovete :-(

  • Pravoslavni vernik

    22. septembar 2017 | 14:06

    A što popovi ako veruju u Boga nemaju ženu već su u tajnim vezama sa muskarcima??

  • beli

    23. septembar 2017 | 09:35

    Dobro je napravila, to je i zaslužio. A njegovi vernici još mu i pare poklanjali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA