Doktor sa pokojnice ukrao nakit i pokušao da ga proda njenoj unuci

Prodavacica, koja je radila u zlatari, odmah je prepoznala minđuše i prsten svoje preminule bake

  • 5

Ohridska policija podnela je krivičnu prijavu protiv S.S. ( 46 ) iz obližnjeg sela Konjsko zbog sumnje da je počinio dva krivična dela - teška krađa i zloupotreba službenog položaja i ovlašćenja.

Prijedorčanin "čitanjem jaja" godišnje otkrije preko 500 izvora vode (VIDEO)

Osumnjičeni je radio kao bolničar na internom odelenju Opšte bolnice u Ohridu, gde se na lečenju nalazila starija žena T. J. ( 81 ) iz sela Kosel. Kada je baka preminula na internom odelenju, bolničar je 5. septembra oko 11:25 časova sa njenih ušiju skinuo zlatne minđuše, a sa ruke zlatan prsten.

Da bi se što pre oslobodio plena, S. S. je istog dana oko 14:30 časova odneo ukradeni nakit u jednu zlataru u ohridskoj čaršiji, želeći da ga proda. Prodavačici je pokazao svoju ličnu kartu, izdatu u Ohridu, i upitao je da li hoće da otkupe nakit.

Igrom slučaja, u zlatari je radila unuka pokojnice, koja je odmah prepoznala minđuše i prsten svoje preminule bake. Kada je upitala nepoznatog čoveka odakle mu zlatni nakit, on se uplašio i pobegao.

Prodavačica je odmah odjurila u policijsku stanicu i prijavila krađu.

Unuka i rodbina preminule bake posumnjali su da je krađu izvršio S. S, bolničar sa internog odelenja Opšte bolnice u Ohridu, ali je on to negirao rekavši da je žena u bolnicu primljena bez nakita.

Ohridska policija je istragom utvrdila da je baš on ukrao nakit sa preminule bake, zbog čega je protiv njega podnela prijavu za dva krivična dela - teška krađa i zloupotreba službenog položaja i ovlašćenja.

Daljinac

(D.J)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA