≫ 

Jasno nam je da se parite, ali stišajte životinjske glasove: Stanari ostavili poruku komšijama, a onda im oni brutalno odgovorili (FOTO)

Veoma zanimljiva situacija u jednoj zgradi u Hrvatskoj

  • 8

Na popularnoj Fejsbuk stranici "Dnevna doza Dalmatinca" pojavile su se dve poruke koje su nasmejale čitav region. U prvoj poruci komšije opominju nove stanare da preglasno imaju seks, a u drugoj su im oni na svoj način odgovorili.

Ko bi na putovanje iz najluđih fantazija, na OSTRVO BLUDA? Besplatni alkohol i droga, neograničeni seks sa 60 prostitutki, a ovo je cena!

- Drage nove komšije sa 3. sprata! Kao prvo, dobrodošli u našu zgradu. Kao drugo, drago nam je kad se mladi ljudi vole, ali nam i nije baš drago, a ni prijatno za uši što moramo da vas non stop slušamo kako urličete. Jasno nam je da se parite, ali dajte pobogu stišajte malo te životinjske glasove. Deca vas slušaju iz naše, ali i okolnih pet zgrada. Ako ne možete da se stišate, dajte bar prozore zatvorite. Unapred zahvalne vaše komšije - glasi poruka koju su stanari postavili kako bi naterali nove komšije da smire strasti malo.

Na ovu poruku, novi stanari su im odmah odgovorili, a ono što su napisali nasmejlao je region.

- Drage komšije! Kao mladim ljudima koji se vole drago nam je da nam želite dobrodošlicu. Ali nam i nije baš drago da non-stop slušamo vašu decu kako urliču i žene koje viču na muževe. Voleli bismo kad bi svet bio sretno mesto bez nasilja i uplakanih dečjih lica i nesretnih žena. Samo ljubav! Sorry na vođenju ljubavi... but not sorry - napisali su i potpisali se kao "Drage nove komšije s 3. sprata".

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    9. oktobar 2017 | 09:22

    Nisu to oni koji su zaista culi nego ONI STO KONSTATNO PRISLUSKUJU 👂I DRZE CASU NA ZIDU I PRPRISLONJENO 👂 ,I ONI KOJI VISEna prozorima od 0 do 24h

  • DARKO 100%

    9. oktobar 2017 | 10:14

    Radio sam jednu naucnu studiju i ustanovio sam da u svakoj zgradi nacicete ( 4 )budale!

  • mara

    9. oktobar 2017 | 14:38

    Lijepa prepiska!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA