≫ 

OTAC JE UZEO MOBILNI TELEFON SVOJE ĆERKE (11): Kada je video šta se u njemu nalazi, umalo se nije onesvestio

Šokiran, odmah je pozvao ćerku da mu objasni o čemu se radi. Devojčica nije imala kud, pa je ocu priznala da je fotografije napravio jedan mladić, koji ju je ucenjivao da će te fotografije objaviti na Fejsbuku ako odbije da mu bude devojka

  • 19

Četrdesetogodišnji žitelj jednog sela u okolini Probištipa, na istoku Makedonije, čije ime policija nije saopštila, sinoć je sasvim slučajno uzeo mobilni telefon svoje 11-godišnje ćerke, a kada je počeo da prelistava fotografije, umalo se nije onesvestio kada je u njemu ugledao slike svoje nage maloletne ćerke.

Da li ste podlegli "šerentingu": Prvi zub, prva reč, uživanje u bazenu, neki roditelji ne biraju šta objavljuju kad su deca u pitanju

Šokiran viđenim, odmah je pozvao ćerku da mu objasni o čemu se radi.

Devojčica nije imala kud, pa je ocu priznala da je fotografije napravio jedan mladić, koji ju je ucenjivao da će te fotografije objaviti na Fejsbuku ako odbije da mu bude devojka.

Kada je to čuo, otac je uhvatio ćerku za ruku i sa njom odjurio u policijsku stanicu u Probištip, gde je prijavio slučaj.

U prisustvu njenog oca i stručnog tima Centra za socijalne poslove Probištipa, policijski inspektori su obavili razgovor sa devojčicom, a po naredbi dežurnog javnog tužioca, u Kliničkoj bolnici u Štipu je izvršen ginekološki pregled devojčice.

U međuvremenu, policija je pronašla ucenjivača, a tokom pretresa stana u prisustvu njegovog oca, nađen je i lap-top kopjuter sa spornim fotografijama.

On je zaplenjen kao materijalni dokaz, a policija iz Probištipa preduzima mere na potpunom rasčišćavanju slučaja.

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • posmatrac

    17. oktobar 2017 | 06:38

    A koje dete od 11 godina danas nema telefon? Mislis da je lako roditeljima objasniti detetu zasto svi njegovi vrsnjaci imaju a ono nema?

  • Cika Velja

    17. oktobar 2017 | 10:03

    Ko je skinuo devojcicu na silu,slikao je pa je ucenjivao??? To nigde nisam procitao,procitao sam da su njene fotografije bile u njenom telefonu??? Ovde stvar jasna,samo sto ce onaj da odguli,a ona ce do 17 godine vec da bude potrosena?! Nravno,ako ovako nastavi???

  • Cika Velja

    17. oktobar 2017 | 09:59

    Pa ko je nju skinuo pred kamerama???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA