Uhapšen muškarac (19) iz Rožaja: Ušao u studentski dom i silovao devojku

Devojci je pružena medicinska pomoć

  • 3

Podgorička policija uhapsila je A. M. (19) iz Rožaja, sa boravkom u glavnom gradu Crne Gore, zbog sumnje da je silovao 18-godišnju devojku u studentskom domu.

ŠARIĆ OSLOBOĐEN OPTUŽBI: Nije kriv za pranje 19,2 miliona evra

Navodi se da je iz policije danas saopšteno da sumnjaju da je A.M. počinio krivično delo 20. oktobra u 17 sati u Drugoj fazi starog studentskog doma u Podgorici, "gde je savladao otpor oštećene i prinudio je na seksualni odnos".

- Oštećenoj je pružena medicinska pomoć. A.M. je lišen slobode 21. oktobra ujutru. On je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično delo - navodi se u saopštenju.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Homer

    23. oktobar 2017 | 22:55

    Hajde i to malo prokomentarišite u Zadruzi. Pa posle malo predjite i na Andreu Bojanić ipak je ona brutalno ubijena kao i Jelena. Ali prvo prokomentarišite ovo oko silovanja

  • Koala

    24. oktobar 2017 | 03:36

    Samo nek se ispita sve tacno i akoje silovao naj strozom kaznom kaznit jer sam licni ocividac bio gde devojka sa mladicem 2 godine spavala u njegovoj kuci u startu i bez broj puta joj rekao da sa njom nema ozbiljne namere i kada suse razisli onaga optuzi daje silovo da joj potvrdu neka kolegica koja je tek zavrsila fakultet a kod drugi doktora nije htela da se pregleda momak je osloboden optuzbe posle 2 godine sudenja i preko 35000 hiljada dolara

  • Obilic

    24. oktobar 2017 | 00:59

    Am hm uh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA