≫ 

Tito, Nenad i Predrag krili u bunkeru 20 kilograma droge: Policija sprečila krijumčarenje u zapadnu Evropu

Prema nezvaničnim informacijama, specijalni bunker je bio napravljen između prtljažnika i zadnjeg sedišta, pa na prvi pogled nije se mogao primetiti

  • 3

Na području Gradiške, juče su pripadnici uprave za organizovani kriminal MUP RS uhapsili tri osobe, i oduzeli drogu vredniju od oko 100.000 maraka, što je više od 6 miliona dinara!

PALA LEPA SLIKARKA IZ NARKO-KLANA: Valentina Sulić (32) za kojom je tragao Interpol, prodavala je drogu i sama bila zavisnik!

Uhapšeni su Tito Mikač (60) iz Gradiške, te Nenad Trninić (43) i Predrag Trninić (45) iz Banjaluke.

Načelnik uprave za organizovani i teški kriminalitet, Darko Ilić, rekao je da je policija u pretresu našla 20 kilograma skanka, oko pola kilograma kokaina i 367 grama heroina.

- Droga je otkrivena u specijalno napravljenim bunkerima u automobilu "pasat", a sumnja se da je išla iz Albanije, preko Crne Gore i BiH, pa prema zemljama Zapadne Evrope - istakao je Ilić.

Prema njegovim rečima uhapšeni su bili u dva vozila, a prvi je bio "čistač" koji je bio tu kao izviđač da provere da li ima policije na putu, dok je droga bila sakrivena u drogom autu.

Prema nezvaničnim informacijama specijalni bunker je bio napravljen između prtljažnika i zadnjeg sedišta, pa na prvi pogled nije se mogao primetiti.

- Preko droge su stavljali posebne hemakalije kako bi sakrili mirise, te je službeni psi nisu mogli namirisati – pojasnio je Ilić, i dodao da uhapšeni od ranije nisu poznati policiji po trgovini drogom, i drugim krivičnim delima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B.B.

    4. novembar 2017 | 15:13

    Mene samo zanima gdje ta oduzeta droga zavrsi?

  • Magdalena

    5. novembar 2017 | 10:39

    Mene zanima. Gdje ta droga stane koju pronadete. Uvijek se hapsi a uvijek smrt donosi omladini. Droge ima vise nego musica i insekata u ljeto. To je nemoguce da se stati na kraj nemoze. Dali to drugi preuzimaju i prodaju. Omladina umire a staruhije i dalje dilaju. Te Staruhije treba na smrtnu kaznu. Koliko je pomrlo omladine od njihove droge a koliko ih je nesposobnih za zivot

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA