Skandal drma Hrvatsku: Studentkinja šmrče kokain nasred fakulteta

Snimak se prvo pojavio na satiričnoj Fejsbuk stranici Hardkoo7

  • 13

Na društvenim mrežama, pre svega na Fejsbuku, objavljen je video snimak na kojem se vidi kako ženska osoba koristi drogu koja se šmrče.

Snimak koji prikazuje sav pakao droge: Goli narkoman masturbira usred bela dana na benzinskoj stanici pred svima (VIDEO)

To prenose danas hrvatski mediji i navode da je neimenovana studentkinja privatnog univerziteta VERN potvrdila da je snimak autentičan.

Snimak se prvo pojavio na satiričnoj Fejsbuk stranici Hardkoo7, a u komentarima ispod objavljenog videa ubrzo su se pojavile tvrdnje raznih studenata da je to snimljeno na zagrebačkom privatnom univerzitetu VERN.

Univerzitet VERN odmah se oglasio saopštenjem da je "primio informaciju o videomaterijalu čiji sadržaj upućuje na neprihvatljivo i nedozvoljeno ponašanje jedne naše studentkinje u prostorijama fakulteta".

Foto: Foter/Flickr/ andronicusmax

Odmah po prijemu informacije Univerzitet VERN je pokrenuo je odgovarajuće pravne i druge postupke, dodaje se u saopštenju.

- Osuđujemo svako postupanje koje se kosi sa zakonima Republike Hrvatske i internim aktima ustanove, te će ovaj predmet biti obrađen u skladu sa navedenim - dodaje se u saopštenju.

To je bez sumnje VERN, vidim to po stolovima i stolicama. Mislim da je reč o dvorani na prvom spratu, rekla je jedna studentkinja, koja je zbog zaštite identiteta htela ostati anonimna.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ela

    16. novembar 2017 | 21:49

    Ha ha ha a kod nas kao bolje..

  • Zivojin

    16. novembar 2017 | 21:39

    Boze, Bože , Hrvatima daleka lepa kuca nisam na njihovoj strani ali ovog zla ima i kod nas.

  • Karioka

    16. novembar 2017 | 23:39

    Kako moze da smrce bez crte Fake

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA