≫ 

Hrvati veruju u teoriju zavere: Ovo je smišljeni pokušaj odlaganja presude Mladiću!

Mladiću je pozlilo, pa su mu beogradski lekari pružili pomoć

  • 4

Tokom izricanja presude Ratku Mladiću po optužbama za ratne zločine, napravljena je pauza, tokom koje mu je pozlilo. Hrvatski mediji pišu da je ovo zapravo teorija zavere i smišljeni pokušaj da se odloži presuda generalu Mladiću.

(UŽIVO) PRESUDA RATKU MLADIĆU: Bivšem generalu krvni pritisak u CRVENOM (LIVE BLOG) (LIVESTREAM)

Hrvatski Večernji list se poziva na neimenovani izvor i navodi da su u prostor iza sudnice ušli Mladićeva porodica i "beogradski lekari", kao i da postoji bojazan da se izricanje presude neće nastaviti, odnosno da je u pitanju "smišljeni pokušaj odlaganja".

Pauza koja je napravljena tokom izricanja presuda jer je Mladić tražio da ode do toaleta, trebalo je da traje samo pet minuta, ali se odužila.

Mladiću je pozlilo, pa su mu lekari pružili pomoć. Lekari i medicinska sestra tri puta merili pritisak Ratku MladićuSvaki put bio visok, kako je rekao advokat odbrane, krvni pritisak mu je bio u crvenom.

Posle 50 minuta izricanje presude je nastavljeno. Mladić je zatim udaljen iz sudnice, pa će iz posebne prostorije pratiti nastavak izricanje presude.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ronaldo

    22. novembar 2017 | 11:47

    Sta odlaganje moze bitno da promeni, vec se znalo cim je dosao da je osudjen na dozivotnu

  • Srdjan

    22. novembar 2017 | 12:06

    Njima je ceo život teorija zavere

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA