≫ 

Tompson održao ustaški čas srednjoškolcima: U društvu časne sestre pričao o "veri, ljubavi i domovini"?! (FOTO)

Perković, poznat po svom veličanju ustaštva i koncertima na kojima se umesto pozdrava uzvikuje "za dom spremni", je u prepunoj sali srednjoškolcima pričao o ljubavi i veri

  • 18
Marko Perković Tompson Foto: Facebook/Marko Perkovic Tompson

Marko Perković Tompson održao je u četvrtak zagrebačkim srednjoškolcima predavanje na temu "Vera, ljubav i domovina". Predavanje je organizovao Studentski katolički centar u okviru projketa "Menjam svet", a prisustvovalo je nekoliko stotina srednjoškolaca.

Studente iz Srbije napali u Mostaru: Dvadeset maskiranih osoba im preseklo put, pa nasrnuli na njih

- U junačkoj zemlji miloj, u mesecu sećanja na Vukovar u goste nam dolazi Marko Perković Tompson. Srednjoškolci vidimo se - ovim rečima Studentski katolički centar najavio je Tompsonovo predavanje.

Foto:Printskrin/Fejsbuk

Perković poznat po svom veličanju ustaštva i koncertima na kojima se umesto pozdrava uzvikuje "za dom spremni" je u prepunoj sali srednjoškolcima pričao o ljubavi i veri?!

Bez obzira na svu ironiju ovog događaja, zainteresovanost za predavanje je bila ogromna, pa su organizatori naglasili da se radi isključivo o susretu za srednjoškolce.

- Jako nam je drago zbog ovako velikog odziva i rado bismo vas sve videli na susretu, ali ovo je susret za srednjoškolce, pa molimo sve koji više ne nose tu titulu da prepuste mesto srednjoškolcima. Za studente i sve ostale ima puno drugih kvalitetnih sadržaja - zamolili su iz Katoličkog centra.

Projekat Studentskog katoličkog centra "Menjam svet" je zamišljen kao program koji deci nudi "pregršt prilika za menjanje sebe, nova saznanja, životna iskustva, duhovni uvidi, zanimljivi gosti, aktualne teme, molitva, opušteno druženje" .

Kako Marko Perković Tompson može da promeni svet i svest srednjoškolaca, prenoseći im svoje životno iskostvo i kakva je to ljubav kojoj ih može naučiti, ako je svima dobro poznato da na svojim koncertima peva pesme uvredljivog sadržaja, zbog čega su mu nedavno slovenačke vlasti zabraniile održavanje koncerta u Mariboru zbog, kako su naveli, promovisanja ustaštva.

Bilo kako bilo Tompson se na svom Fejsbuk profilu pohvalio velikim odzivom srednjoškolaca i postavio brojne fotografije sa održanog predavanja, pobrao sve pohvale oduševljenih pratioca, tako da nas ne bi trebalo čuditi ako u skorije vreme ponese titulu akdemika.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beograđanka

    25. novembar 2017 | 13:42

    Hahahaha,joj ovi krvati su stvarno komedija.Tupson im 'moralna vertikala',dno.

  • Keke

    25. novembar 2017 | 15:53

    Tupson i treba tupsonima.

  • Aca

    25. novembar 2017 | 15:52

    Jadna je država u kojoj ovakvi deci drže časove o "domoljublju"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA