Bizarna smrt: Radnika udarila struja, pao je na zemlju, pa ga pregazio kolega kamionom

Čovek je preminuo u velikim mukama

  • 1

Građevinski radnik M.K. (67) iz Gostivara, na zapadu Makedonije, poginuo je juče u bizarnoj nesreći koja se dogodila na lokalnom putu za selo Padalište. On je umro u strašnim mukama, a njegovu smrt su konstatovali lekari Hitne pomoći.

Nesreća na Bežanijskoj kosi: Mladića udarila struja na trafo stanici

Dok je radio na izgradnji termocentrale na putu ka selu Padalište, udaljenom oko kilometar od železničkog nadvožnjaka, M.K. je udarila struja, a kada je od strujnog udara pao na zemlju, pregazio ga je kolega sa kamionom.

Kako su saopštili iz policije, drugi radnik iz iste građevinske firme angažovane na izgradnji termocentrale, u tom trenutku je sa kamionom "mercedes" išao u rikverc. Šofer nije mogao da vidi da se iza kamiona nalazi nesrećni M.K, pa je zadnjim delom prikolice prvo uradio u njega, a potom ga i pregazio.

Smrt radnika M.K. je konstatovao lekar Hitne pomoći iz Gostivara. Uviđaj na mestu ove bizarne nesreće izvršio je javni tužilac i ekipa iz Policijske stanice iz Gotivara u prisustvu inspektora rada, a telo pokojnika je predato na obdukciju.

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    13. januar 2018 | 00:24

    Pa i ime sela jasno kaze da treba obratiti paznju na padanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA