≫ 

Dve užasne smrti zapanjile Makedoniju: Misterija leša u raspadanju iza farme svinja

Policija i forenzičari iz Tetova neće imati lak zadatak

  • 0

Dve užasne i podjednako misteriozne smrti zapanjile su Makedoniju, a policija treba da pronađe odgovor na niz zagonetnih pitanja, a pre svega zašto su ubijeni i ko su zločinci.

Vukovi na Balkanu napadaju sve češće, kolju pse nemilosrdno i tragaju dalje za plenom: Ljudi nailaze na prizore iz košmara

Inspektori MUP će imati najviše posla oko otkrivanja identiteta, pola, uzroka smrti i pronalaženja eventualnog ubice osobe koja je pronađena u ataru sela Brvenica kod Tetova, na severozapadu Makedonije.

Policija je juče oko 13,20 časova dobila dojavu da se u blizini tog mesta, odmah iza svinjarske farme nalaze ostaci ljudskog tela. Ekipa SUP Tetovo odmah je izašla na lice mesta. Ostatci ljudskog tela su podignuti i predati lekaru Sudske medicine, a nađeno je i nekoliko komadića njegove odeće.

Policija i forenzičari iz Tetova neće imati lak zadatak da na osnovu delova tela i ono malo komada njegove odeće utvrde identitet, pol i starost nesrećne osobe.

Moraće se utvrditi kada je i kako nastradala, da li prirodnom smrću ili ju je neko ubio. Ako je bio u pitanju zločin, policija treba da otkrije gde je ubijena ta osoba, da li pored farme svinja, gde su ostatci pronađeni, ili na nekom drugom mestu, pa je tu doneta, ili su je zveri dovukle.

Nešto lakši posao će imati inspektori MUP iz Skoplja. Oni bar znaju ko je žrtva, ali će morati da otkriju ubicu i motiv zločina koji se dogodio u ulici Ivan Naumov Alabakot u Skoplju.

Kada je Lj.P. juče ujutro došao u posetu svom dedi Ž.M. ( 62 ) našao ga je mrtvog, sa prostrelnom ranom u glavi. Odmah je pozvao policiju i Hitnu pomoć, čiji je lekar mogao samo da konstatuje smrt. Telo pokojnika je predato na obdukciju, a policija radi na rasčišćavanju slučaja.

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA