≫ 

Taj zločinački čin je klasičan udar na stabilnost Srbije i Severa Kosova: Dodik o ubistvu Ivanovića

Predsednik Republike Srpske uputio je telegram saucešca porodici Ivanović

  • 6

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je da su građani RS šokirani ubistvom lidera Građanske inicijtive SDP Olivera Ivanovića i ocenio da je to udar na stabilnost Srbije i severnog Kosova.

(BLOG UŽIVO) ATENTAT NA OLIVERA IVANOVIĆA: U Mitrovici opsadno stanje, Telegraf je na licu mesta (FOTO) (VIDEO)

- Taj zločinački čin predstavlja klasičan udar na stabilnost Srbije i Severa Kosova, na zalaganje rukovodstva Srbije koje je dalo svoj nemerljivi doprinos na teškom poslu izgradnje mira i poverenja među ljudima na Kosmetu - naveo je Dodik.

On je izrazio punu podršku institucijama Srbije u naporima da se pronađu i kazne oni koji stoje iza ovog ubistva i spreči očigledni pokušaj pravljenja haosa na Kosovu i Metohiji i destabilizacije Srbije, navodi se u saopštenju.

Predsednik Republike Srpske uputio je telegram saučešća porodici Ivanović.

- Duboko nas je potresla vest o tragičnoj smrti Olivera Ivanovića, koju su građani i celokupna javnost Republike Srpske primili sa velikom tugom i žalosti - navodi se u telegramu.

- Oliver Ivanović je časno služeći svojoj državi i narodu, te obavljajući brojne visoke i odgovorne dužnosti tokom svoje karijere ostavio neizbrisiv trag u društvenom i političkom životu Kosova i Metohije i Srbije - ocenjuje Dodik u telegramu saučešća porodici.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA