≫ 

Napravljen presedan u Ulcinju zbog ubistva Olivera Ivanovića: Sveštenik služio pomen, meštani se okupili u velikom broju!

- Ovo je velika tragedija za naš narod. Neka počiva u miru - samo je jedan od mnogobrojnih komentara Ulcinjana

  • 3

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara u 8.15 ujutru ispred prostorija svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici. U crnogorskom gradu Ulcinju služi se pomen nevino stradalom političaru u crkvi Svetog Nikole.

(BLOG UŽIVO) ATENTAT NA OLIVERA IVANOVIĆA: Gotovi rezulati obdukcije, postoji 6 ulaznih rana i 4 izlazne, dva metka su se zadržla u telu (FOTO) (VIDEO)

Sveštenik Siniša Smiljić koji služi u crkvi  Svetog Nikole u Ulcinju pozvao je danas sve vernike da doću na večerašnji pomen stradalom Oliveru Ivanoviću koji se održao nakon liturgije.

Ulcinjani su pozdravili ovaj gest i rado mu se odazvali.

- Ovo je velika tragedija za naš narod. Neka počiva u miru - samo je jedan od komentara Ulcinjana.

Foto: Facebook/Православни Улцињ

Meštani su se okupili u velikom broju.

- Pomolili smo se Bogu da primi dušu, na pravdi Boga postradalog Olivera. Bio je oslonac svom narodu na Kosovu i Metohiji i verovatno je zato smetao. Žao nam je sirotog naroda na Kosovu, njegove sirote udovice i sinova, ali ko život svoj položi za narod svoj, za bližnje svoje zadobio je carstvo nebesko i carstvo večno - ovako se otac Siniša obratio nakon parastosa.

Podsećamo,  Oliver Ivanović jutros ubijen sa šest metaka iz pištolja "duga devetka" ispred stranke u Kosovskoj Mitrovici. 

Nakon obdukcije telo ubijenog Ivanovića odneto je u stranku, a sutra će biti transportovano za Beograd, gde će biti sahranjen, na Novom groblju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA