Hrvatica (21) danima maltretirala bivšeg momka, pa ga na kraju preklala: Pozadina ove jezive priče trese ceo region (FOTO)

Ona i ubijeni Turek su kobne noći razmenjivali SMS poruke, a potom se i našli na mestu zločina

  • 11

Optužno veće Županijskog suda u Varaždinu 12. januara ove godine potvrdilo je optužnicu Nuši Bunić koja je nožem ubola varaždinskog bajkera Nikolu Tureka, saznaje Regionalni.

Seks skandal u ekonomskoj školi: Domar Josip uhvaćen u avanturi sa maloletnom učenicom kojoj je dostavljao ukradene testove

Nju optužnica tereti da je 15. juna prošle godine između 3 i 3.20 sati nožem oštrice dugačke 9,5 sentimetra u levu stranu vrata ubola Tureka, i tim potezom mu je prerezala karotidnu arteriju, posle čega je pobegla s mesta događaja, dok je on počeo obilno da krvari, usled čega je pao u hipovolemični šok i doživio moždani udar. Od posledica ovog stanja, on je preminuo 17. juna u Opštoj bolnici Varaždin.

Bunić se za vreme istrage branila ćutanjem. Tragovi pronađeni na mestu događaja, sadržaj iskaza svedoka, kao i rezultati veštačenja, za sada, upućuju na visok nivo verovatnosti na bazi osnovane sumnje da je Bunić počinila krivično delo za koje se tereti, navodi se u obrazloženju odluke sudskog veća.

Ona i ubijeni Turek su kobne noći razmenjivali SMS poruke, a potom se i našli na mestu zločina, na kojem je i pronađen nož s tragovima krvi, a pored noža ženske pantalone plave boje s tragovima krvi i jedan crni grudnjak.

Foto: Facebook

NIKOLU RANIJE PRIJAVILA ZA SILOVANJE 

Na automobilu i unutar njega, pronađeni su tragovi otisaka papilarnih linija na staklu prednjih desnih vrata vozila, za koje je veštačenjem utvrđeno da pripadaju Nuši Bunić. U automobilu je pronađena i ženska torbica u kojoj se nalazilo više predmeta između ostalog korice noža, kao i te naočare za sunce s kojih je izuzet otisak prsta za koji je DNK-analizom utvrđeno da takođe pripadaju Bunićevoj.

Nuša je nakon ubistva došla u prostorije Aquatehnike, a svedok je uočio da su joj ruke bile krvave.

Foto: Profimedia/Alamy

U rešenju stoji da je ona pre nemilog događaja, još 2016. godine za jednog drugog bivšeg dečka rekla:

"Odvela bih ga na Dravu, zavezala ga unutar kuće, tamo bi ga mučila, iživljavala se, rekla bi posle da ju je on pokušao silovati, nakon svega bi se ona napravila mutava i to bi tako prošlo".

Inače, vodi se i zaseban postupak jer je Nuša prijavila Nikolu za pokušaj silovanja.

PROBLEMI U PONAŠANJU JOŠ OD DETINJSTVA

Nikola i Nuša bili su u ljubavnoj vezi koju su raskinuli pre nešto malo manje od dve godine. Od tada je Nikola pokušavao da ostane u prijateljskim odnosima s bivšom, koja ga je, kako kažu njegovi prijatelji i poznanici, često uznemiravala. Ipak je hteo da ostane s njom u kontaktu jer je znao da devojka ima problema, pa se brinuo za njenu sigurnost. Kada je pronašao novu devojku, i njoj je Nuša često dosađivala.

Foto: Facebook

Nuša je još od detinjstva pokazivala probleme u ponašanju. Sve je počelo još u osnovnoj školi. Njene školske kolege rekli su kasnije kako je kao tinejdžerka saznala da je usvojena i da roditelji s kojima je živela nisu njeni biološki roditelji.

Problematično ponašanje primećeno je i u njenoj nezainteresovanosti za nastavu tokom osnovne i srednje škole, a u 4. razredu srednje škole navodno je dosta vremena provela u bolnici. Imala je suicidalne misli, a kolege iz razreda primetili su i povrede na njenim rukama. Pretpostavljaju da se radi o samopovređivanju.

Printskrin: YouTube / Victoria Loginova

U Nikolu je bila jako zaljubljena, a pokazivala je i znakove posesivnosti i ljubomore. Nakon raskida on je strahovao za njenu sigurnost pa je pokušavao da ostane u prijateljskim odnosima. U noći kad ga je ubila navodno ga je nazvala i rekla mu da dođe jer će počiniti samoubistvo.

Daljinac

(Telegraf.rs/Net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јела

    18. januar 2018 | 21:07

    Доста нам је нашег насиља па сад морамо и туђе да гледамо. Дајте неке лепе вести. Има их више.

  • bm57

    18. januar 2018 | 18:46

    Teska psihijijatrija, da ne poverujes sta ljudi rade.

  • Misa

    18. januar 2018 | 21:10

    Posto se radi o psihicki bolesnoj osobi,okolina je morala da reaguje preko nadleznih institucija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA